Menu

Uncharted: Legacy of Thieves Collection: csak egyjátékos részekkel?

Ez egyfajta divat kezd lenni, hogy a régebbi játékok újrakiadásai, felújításai nélkülözik a többjátékos elemeket?

 

A minap már beszámoltunk az Uncharted: Legacy of Thieves Collection ESRB-s értékeléséről. Ez a pakk ugyebár a szeptemberben bejelentett PlayStation 5-ös és PC-s átirat az Uncharted 4: A Thief’s Endből, továbbá az Uncharted: The Lost Legacy-ból (ami lényegében az UC4 önálló kiegészítője volt, de ebben már nem volt szerepe Nathan Drake-nek). Két játék tart a PlayStation 4-ről két másik platformra, de talán nem teljes egészükben.

A VGC számolt be arról, hogy az Uncharted: Legacy of Thieves Collection értékelése nem nagyon említ többjátékos elemet, ami az Uncharted 4-ben ott volt. Miért? „Nincsnek interaktív elemek”, azaz a játékosok egymással nem tudnak kommunikálni, vagy játszani. Amúgy T értékelést kapott a páros, azaz tinédzsereknek ajánlják (és korosztályban afelett) a vér, a nyelvhasználat, az erőszak, továbbá az alkohol és a dohány használata miatt.

A szeptemberi bejelentéskor ezt mondta a Sony: „Ez a vadonatúj, felújított csomag tartalmazza az Uncharted 4: A Thief’s Endet, amelyben Nathan Drake Avery kapitány rég elveszett kincsére vadászik, és egy utolsó, távoli kalandra indul Madagaszkár dzsungelén át Libertalia rég elveszett kalózkolóniájáig. A csomag tartalmazza továbbá az Uncharted: The Lost Legacy-t, amely Chloe Frazer kitörési hőstetteinek krónikája, amint ellenségből hőssé válik. A neves zsoldosnő, Nadine Ross segítségét igénybe véve Chloe India Nyugati-Ghátok vidékére merészkedik, hogy megtalálja Ganesh aranyfogát. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy még több játékosnak lesz lehetősége találkozni Nathannel, Chloe-val, Nadine-nal és a többi szereplővel az Uncharted: Legacy of Thieves Collectionben.” Úgyhogy a Sony-tól megszokott, egyjátékos-központú kalandjátékokról beszélhetünk.

Az Uncharted: Legacy of Thieves Collection 2022 elején fog megjelenni PlayStation 5-re. Nem lepődnénk meg, ha a PS5-ös verzióban esetleg lenne többjátékos rész, a PC-s kiadásban pedig nem. Ez a konzolos verzió után valamivel később (remélhetőleg nem egy-két év múlva…) érkezik, és ezt az Iron Galaxy készíti.

Forrás: PSL

 

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu