Uncharted: Legacy of Thieves Collection: csak egyjátékos részekkel?

Ez egyfajta divat kezd lenni, hogy a régebbi játékok újrakiadásai, felújításai nélkülözik a többjátékos elemeket?

 

A minap már beszámoltunk az Uncharted: Legacy of Thieves Collection ESRB-s értékeléséről. Ez a pakk ugyebár a szeptemberben bejelentett PlayStation 5-ös és PC-s átirat az Uncharted 4: A Thief’s Endből, továbbá az Uncharted: The Lost Legacy-ból (ami lényegében az UC4 önálló kiegészítője volt, de ebben már nem volt szerepe Nathan Drake-nek). Két játék tart a PlayStation 4-ről két másik platformra, de talán nem teljes egészükben.

A VGC számolt be arról, hogy az Uncharted: Legacy of Thieves Collection értékelése nem nagyon említ többjátékos elemet, ami az Uncharted 4-ben ott volt. Miért? „Nincsnek interaktív elemek”, azaz a játékosok egymással nem tudnak kommunikálni, vagy játszani. Amúgy T értékelést kapott a páros, azaz tinédzsereknek ajánlják (és korosztályban afelett) a vér, a nyelvhasználat, az erőszak, továbbá az alkohol és a dohány használata miatt.

A szeptemberi bejelentéskor ezt mondta a Sony: „Ez a vadonatúj, felújított csomag tartalmazza az Uncharted 4: A Thief’s Endet, amelyben Nathan Drake Avery kapitány rég elveszett kincsére vadászik, és egy utolsó, távoli kalandra indul Madagaszkár dzsungelén át Libertalia rég elveszett kalózkolóniájáig. A csomag tartalmazza továbbá az Uncharted: The Lost Legacy-t, amely Chloe Frazer kitörési hőstetteinek krónikája, amint ellenségből hőssé válik. A neves zsoldosnő, Nadine Ross segítségét igénybe véve Chloe India Nyugati-Ghátok vidékére merészkedik, hogy megtalálja Ganesh aranyfogát. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy még több játékosnak lesz lehetősége találkozni Nathannel, Chloe-val, Nadine-nal és a többi szereplővel az Uncharted: Legacy of Thieves Collectionben.” Úgyhogy a Sony-tól megszokott, egyjátékos-központú kalandjátékokról beszélhetünk.

Az Uncharted: Legacy of Thieves Collection 2022 elején fog megjelenni PlayStation 5-re. Nem lepődnénk meg, ha a PS5-ös verzióban esetleg lenne többjátékos rész, a PC-s kiadásban pedig nem. Ez a konzolos verzió után valamivel később (remélhetőleg nem egy-két év múlva…) érkezik, és ezt az Iron Galaxy készíti.

Forrás: PSL

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu