Zorróból hackert csinálnak egy új filmben

Hivatalosan is bejelentették, hogy Zorro remake készül Alex Rivera rendezésében. Zorro a következő filmjében billentyűzetre cseréli a kardját, mivel hackerként fog megküzdeni a hatalommal.

 

 

Hivatalosan is bejelentették, hogy a MacArthur Genius-díjas Alex Rivera leszerződött az Zorro 2.0 reboot megírására és rendezésére, amelynek producere Mark Amin, a Sobini Films vezetője lesz. Rivera egy szinopszist is közzétette, a 2022-re tervezett forgatáshoz, amelyben ez olvasható: „Amikor az anyját megtámadja egy titkos kormányzati egység, Oscar de la Vega, egy fiatal hacker, a „z0rr0” visszavág, mely során felfedez egy csúcstechnológiás összeesküvést, amely nemcsak a családját, hanem a világot is fenyegeti.”

A SlashFilm szerint a bejelentés után Mark Amin, aki az újragondolt Zorro-installáció producere is lesz, azt mondta: „Alex elképzelése tökéletesen helyezi el Zorrót a mai valós problémáink kereszttüzében, miközben megidézi egy szuperhős-akciófilm stílusát, valamint továbbviszi az eredeti Zorro-filmek humorát és varázsát.” A Sobini Films vezetője hozzátette: „Ő a tökéletes filmkészítő, aki fel tudja rázni Zorró történetét a mai közönség számára.”

Az elmúlt húsz évben Rivera díjnyertes dél-amerikai filmeket írt és rendezett. Rivera első játékfilmje, a Sleep Dealer, az Egyesült Államok/Mexikó határán játszódó cyberpunk thriller, amely a Sundance és a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon is díjat nyert. A Sobini Films tagjai, Mark Amin, Cami Winikoff és Tyler Boehm a film producerei lesznek. John Gertz (Zorro Productions International) és Michael Helfant (Amasia Entertainment) lesz az ügyvezető producer.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu