A Super Smash Bros. Ultimate új frissítést kap, amely kiegyensúlyozza a harcosokat

Sakurai szerint a 13.0.1-es frissítés bevezette a játék karaktereinek legújabb finomításait

 

 

A 13.0.1-es frissítés már elérhető a Super Smash Bros. Ultimate-hez. Ahogy azt néhány nappal ezelőtt bejelentették, ez a javítás több karaktert is megváltoztat, és ez lesz az utolsó tervezett változtatás a hatalmas szereplőgárdában. Masahiro Sakurai, a cím igazgatója kijelentette, hogy a stúdió nem fog több módosítást eszközölni, így Mario és a társaság többi tagja marad a jelenlegi formájában.

Ez az utolsó frissítés, ami a játék egyensúlyának beállításával kapcsolatos, kivéve a problémák kezelését” – jegyezte meg a japán Super Smash Bros. fiókja. Mit hoz a jövő a Super Smash Bros. számára most, hogy az Ultimate elkészült?

A frissítés közel 60 változtatást vezetett be 24 különböző karakterhez. Számos támadás kapott változtatásokat, többek között a sebzés és a sebesség növekedését, a hatótávolság módosítását, a támadási sebességet és még sok mást. Ha kíváncsi vagy a finomítások teljes listájára, a Nintendo hivatalos oldalán megnézheted őket.

Ennek ellenére Sakurai és a csapat többi tagja nem tervezi, hogy egyszerűen lemond a Super Smash Bros. Ultimate-ről. A vezető kijelentette, hogy ha szükséges, újabb frissítéseket adnak ki a címben jelenlévő hibák, például glitchek javítására. Mégis, a mostani frissítés után ne számítsunk több változásra kedvenc karakterünk esetében.

Ha ezek a módosítások elkészültek, a közösség felkészülhet az első hivatalos Smash Ultimate pályára, amely 2022-ben indul. A Super Smash Bros. Melee, a versenyeken általában jelen lévő másik játék is megkapja a Nintendo támogatását ugyanezen a pályán.

Forrás: vandal

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu