Taposd tövig a gázpedált: GRID Legends megjelenési dátum és látványos gameplay-videó! [VIDEO]

A Codemasters új GRID-játéka az utak kiszámíthatatlanságát és a pályák széles választékát hozza el a képernyőre.

 

 

Kétségtelen, hogy a Codemastersnek van érzéke az autós játékokhoz, a GRID Legends-szel mégis igyekeznek felülmúlni mindazt, amit eddig letettek az asztalra. A cím, amelybe a száguldás rajongói biztosan beleszeretnek, a hivatalos megjelenésre készülve friss játékmenet-bemutatóval emeli a közönség elvárásait, lehetővé téve, hogy a nézők is átélhessék, milyen érzés lesz majd a volán mögött ülni.

A GRID Legends célja, hogy 2022. február 25-től PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series-re is elhozza az út kiszámíthatatlanságát.

Hiszen ennek a játéknak a lényege mindazon pillanatokban rejlik, amelyek megtörik az autós programok monotonitását. Ennek jegyében a fejlesztők tucatnyi lehetőséggel készülnek, hogy meglepjenek minket, például egy olyan autóval, amely a fejünk felett is tud előzni, vagy azzal a kockázattal, hogy minimális látótávolságban kell vezetnünk.

A Codemasters ezeket a helyzeteket az AI különböző személyiségeinek köszönhetően teszi majd idegtépővé, amely ambiciózusan vagy akár agresszívan is viselkedhet a játékossal szemben. Ráadásul az élményt még tovább fokoznák: több mint 130 különböző útvonalon teszik majd lehetővé a legkülönfélébb járművek használatát, így olyan kombinációkat próbálhatunk ki, mint például egy prototípus autóverseny a Red Bull Ring pályán.

A GRID Legends-szel a fejlesztők az autósport új aspektusait szeretnék felfedezni, hiszen olyan címekkel, mint az F1 2021 vagy a DIRT franchise különböző részei, nagy tapasztalat áll mögöttük. Ráadásul, utalva az utóbbi sagára, az ajánlataik mindig is el tudták kápráztatni az autózás szerelmeseit, hiszen a Dirt Rally 2.0-nak sikerült meghaladnia a 9 millió játékost, ami nem elhanyagolható szám.

Forrás: EA Games

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu