Menu

Godfall: Challenger Edition: „nem egy próbaverzió”, állítja a fejlesztő

A Counterplay Games próbálja védeni a Godfall becsületét, de persze nem biztos, hogy ezt nagy sikerrel teszi…

 

A héten hivatalosan is be lett jelentve egy új kiadás a Godfallból. A Godfall: Challenger Editiont végül a Sony jelentette be, ugyanis a PlayStation Plus decemberi játékkínálatának része lesz ez a változat, de ezt is korábban tudtuk már, ugyanis a „kékek” egyszerűen nem tudják megállítani a PS Plusszal kapcsolatos szivárgásokat. Viszont rövid időn belül elkezdtek kritikus hangok is felbukkanni a PlayStation 5 nyitócímei közé befurakodó játék új változata miatt.

A Godfall: Challenger Editionben lehetőségünk van három endgame játékmódot kipróbálni, és ízelítőt kapunk a komolyabb minőségű, erejű lootból, így a maximális szinten is képesek leszünk kipróbálni „az istenzuhanást”. Már ez a definíció is joggal vonhatja fel a szemöldököket, nem? De a Counterplay Gamesnek sikerült ezt még megfejelnie az Eurogamernek elküldött nyilatkozatával.

A stúdió szerint ez a változat a Godfallból nem egy próbaverzió, hanem egy vágott árú, korlátozott funkciókkal rendelkező kiadás, amit annyira erőltet a csapat, hogy még az Epic Games Store-on is ingyenes lesz december kilencedikétől tizenhatodikáig, ha esetleg nem akarunk PlayStationön játszani vele (mindegy, hogy milyen okból kifolyólag; utána 15 euró lesz Tim Sweeneyéknél is). És ha ez nem lenne elég, a Sony marketingjében is felbukkant azért egy érdekes gondolat.

Az elvileg teljes játékokat kínáló PlayStation Plus ugyanis tehát NEM az alap (eredeti) Godfallt kapja meg. Ha meglesz az előfizetés révén a Challenger Edition, akkor is fizetni kell 45 dollárt/eurót (forintban 16-17 ezer), hogy megkapjuk mindent! Ez egyrészt egy eléggé költségcsökkentő lépés a Sony-tól (ha egyre több PlayStation Plus-előfizető van, nem lenne célszerű emelni a szolgáltatás minőségén?), másrészt pedig a Counterplay is majdhogynem hülyének tekinti a játékosokat.

Az Eurogamer okosan kiemelte, hogy jelenleg a Godfall Digital Deluxe Edition változata jelenleg 10495 forintért vásárolható meg a PlayStation Store-ról (50%-os leárazás). Talán még azzal is jobban járnánk.

Forrás: Eurogamer

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu