A Marvel’s Avengers: még messze a „végjáték”: a Square Enix tovább dolgozik rajta

Új road mapet még nem osztottak meg, de a fejlesztők, de különböző tartalmakat ígérnek még a nem túl nagy sikert aratott Marvel’s Avengers-hez.

 

Tekintettel az Insomniac Games hatalmas sikerére a Marvel’s Spider-Manrel, nagy várakozások előzte meg a közönség és a Square Enix részéről is, hogy a Marvel’s Avengers is nagy közönségsiker lesz. A játék fogadtatása és eladásai közel sem volt ilyen rózsás, olyannyira, hogy vannak, akik már megjósolták a játék végét.

Reddit Nick Edward, a Square igazgatója viszont üzent, hogy lesz még több tartalom, ha a jelenlegi tartalom ütemterv véglegesítették. „Van egy terv, és a csapat szívesen megoszt majd több információt, amikor már a munka kellően előrehaladott.” – tette hozzá anélkül, hogy részletekbe merült volna.

Meg kell várnunk a következő heteket, és az új évre való átugrást, hogy többet tudjunk meg arról, min dolgozik a Crystal Dynamic. Nemrég volt a Pókember premierje az Avengers videojátékban, és a kizárólag PlayStationre való elkötelezettsége és a megkérdőjelezhető minősége miatt sokan ismét éles kritikával illették a játékot, amelyet az utóbbi időben a Fortnite-hoz hasonlítták a kritikusai. (Ami nem túl hízelgő, hiszon más kaliberű és stílusú játékról beszélünk, amiért sokan kemény pénzeket adtak ki, miközben az alap Fortnite ingyenes.

Forrás: CBR

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu