Morbius-klip: Jared Leto látványos vámpírrá válása [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Sony exkluzív felvételt tett közzé a közelgő Marvel-filmből, a Morbiusból, amely bemutatja Jared Leto teljes átalakulását „Az élő vámpírrá”.

 

 

Az idei CCXP rendezvényen a Marvel Studios és a Sony Pictures Releasing exkluzív felvételeket mutatott be a hamarosan megjelenő Morbiusból. A film, amely a Marvel Comics Morbius, The Living Vampire című képregénye alapján készült, az említett gonosztevő eredettörténete, és a jövő hónapban kerül a mozikba a Sony Pókember-univerzumának részeként.

Az exkluzív klipben végre tanúi lehetünk a karakter teljes átalakulásának „Az élő vámpírrá”, ami természetfeletti erőkkel és nem kívánt vér utáni sóvárgással ruházza fel. A filmben Dr. Michael Morbius (Jared Leto – akit legutóbb A Gucci-házban láthattunk, Paolo Guccit alakítva) egy ritka vérbetegségben szenved, és egész életében azon dolgozott, hogy ilyen betegeket ápoljon, és gyógymódot találjon az állapotára, így aztán elszántan feszegeti a tudományos kutatás és kísérletezés határait. A gyógymód megtalálására tett kísérlete során Dr. Morbius megpróbálja magát a vámpírizmus egy formájával megfertőzni. Gyógymódjának azonban ára van, mivel emberfeletti képességekre tesz szert, felülmúlva a vámpírság babonás hibáit, valamint vámpírszerű fizikai átalakulással és hasonló vérszomjjal.

A klipben láthatjuk, ahogy emberfeletti sebességgel közlekedik a levegőben, mintha teleportálni tudna, és senki sem állíthatja meg – tehát elég szemléletes ízelítőt kapunk a szereplő képességeiből.

A Daniel Espinosa rendezésében készülő film egy olyan univerzumban játszódik, amely valószínűleg ugyanaz, mint a Venomé; azonban a trailer nyilvánvaló utalásai alapján a rajongók észrevették a különböző franchise-ok több korábbi Pókember-filmjéhez tartozó utalásait. Azonban Michael Keaton megerősített szerepe a filmben, amely a Pókember: Hazatérésből ismert karakterének, Adrian Toomes/Vulture-nek a folytatása lenne, sokkal közelebb hozta mindezeket a történeteket.

A Venom 2. – Vérontó végkicsengése és Venom nevének felbukkanása a Morbiusban szintén arra utal, hogy e filmes univerzumok között komoly kapcsolat lesz, amin a Sony és a Marvel is gondosan és teljes összhangban dolgozik.

Hogy a film miként kezeli majd ezeket az összekapcsoló tényezőket, arra a film 2022. január 28-i mozikba kerülésekor derülhet fény.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu