Az új GameCube-vezérlőre alig egy hét alatt több mint 1 250 000 eurót dobtak össze! [VIDEO]

TECH HÍREK – A sikeres Kickstarter-kampány során bemutatták a Nintendo Switch, GameCube, PC, Wii és WiiU számára testreszabható kontrollert.

 

 

A Nintendo GameCube sok játékos egyik kedvenc otthoni konzolja, a cég legkedveltebb játékai futnak rajta, és olyan nagy címek születtek rá, mint a Metroid Prime. Az iparág jelentős személyiségei, például Phil Spencer, nem haboztak kedvenc videójátékuk kiválasztásával kifejezni iránta érzett szeretetüket, de kétségtelenül az egyik legemlékezetesebb tulajdonsága az eredeti kontroller volt.

A GameCube kontroller számos olyan furcsasággal rendelkezett, amelyek miatt a Super Smash Bros-közösség különösen kedvelte, és a későbbi, WiiU-ra és Nintendo Switch-re történő újrakiadások során is kiállta az idő próbáját. A Panda nevű cég azonban úgy döntött, hogy még tovább megy az ikonikus kontroller saját átdolgozásával.

További gombokkal és testre szabható tulajdonságokkal rendelkezik

A Panda Controller egy sikeres Kickstarter-kampány keretében mutatkozott be, mint a Nintendo Switch, GameCube, PC, Wii és WiiU készülékekkel kompatibilis, testre szabható kontroller. A klasszikus Nintendo dizájnon túl a kontroller számos fejlesztést tartalmaz, például mélyen levehető USB-C kábelt, levehető és átalakítható mágneses házakat és további gombokat.

A kampány eredeti célja 88 568 euró volt, ami ma már nevetségesnek tűnik ahhoz képest, hogy alig egy hét alatt több mint 1 250 000 euró gyűlt össze a közel 11 000 támogatónak köszönhetően. A vezérlő ára 80 euró, 2022 decemberében érkezik, és bár a kampány végéig még 22 nap hátra van, már most kijelenthetjük, hogy a crowdfunding sikert aratott.

Forrás: Kickstarter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu