Tumultus februárban: megjelenési dátumot kapott a CrossfireX [VIDEO]

Februárban több, neves játék fog eljutni a boltokba köztük a CrossfireX is, így lassan ki is mondhatjuk, hogy mindenki meg fogja találni a neki megfelelő stílust a tél utolsó hónapja folyamán.

 

A játék nevét biztosan ismerik a Remedy Entertainment rajongói (akik amúgy örülhetnek az Alan Wake II bejelentésének is; a finn stúdió nyíltan túlélő horrort tervez az újságíró sztorijának folytatására, és igen, az Epic Games fogja kiadni majd ezt), hiszen a CrossfireX nem csak multiplayerből fog állni, hanem lesz egy sztori módja is, amit bizony a Remedy valósít meg a dél-koreai Smilegate Entertainmentnek.

A The Game Awards során egy új trailert láthattunk „az iksz kereszttűzből”, és a hivatalos jellemzés azért nem éppen a sztorira helyezi a hangsúlyt. A Smilegate szerint egy intenzív, free-to-play multiplayer FPS-ről van szó, amiben több, lenyűgöző játékmód lesz található, nem beszélve a filmszerű látványvilágról és az egyedi karakterekről. Egy intenzív FPS élményt ígér a dél-koreai cég.

A játékosok egy nemzetközi konfliktusban fognak részt venni. A két térfél a legnagyobb, versenyképes magán katonai alakulatot takarja. A Global Risk fejlett technológiát használnak, hogy a rendért és biztonságért küzdjenek, és itt erőteljes hadseregek veteránjai ragadnak fegyvert; a Black List pedig kemény, gerilla taktikával felvértezett zsoldosokból áll, és ők a szabadság nevében az elnyomó rezsimek ellen küzdenek. Dönthetünk, hogy melyik oldalt választjuk, majd feladatalapú küldetéseket kell teljesíteni több, klasszikus és innovatív játékmódon keresztül. Ehhez szoros játékmenet, továbbá filmes látványvilág párosul majd, állítja a dél-koreai stúdió. Kíváncsiak leszünk a Remedy munkásságára, hiszen ők általában egészen ütős termékekkel jelentkeznek.

A CrossfireX február 10-én fog elrajtolni Xbox Series X-en, Xbox Series S-en és Xbox One-on. Mint írtuk, február eléggé kemény időszak lesz (Dying Light 2: Stay Human, Dynasty Warriors 9: Empires nyugaton, The King of Fighters XV, Horizon Forbidden West, Elden Ring, Grid Legends; továbbá a Steam Deck is ekkor kezd eljutni a megrendelőkhöz…).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu