Inquisitor – Martyr: új karakterosztály-DLC érkezik jövőre, a friss Season pedig már el is indult! [VIDEO]

Zajlanak az események a hazai fejlesztésű Inquisitor – Martyr háza táján…

 

 

Hosszú várakozás után fellélegezhetnek a Warhammer 40 000: Inquisitor – Martyr, a magyar NeocoreGames fejlesztésében készült akció-RPG rajongói: 2022-ben végre új karakterosztállyal bővül majd a játék.

Ráadásul, ha ez nem lenne elég hír az örömre, december 8-án elstartol az új (immár a negyedik) Season – lássuk a részleteket!

 

Sororitas DLC – vezess harcba egy szent csatanővért!

 

Bizony, az új kiegészítés pontosan azt kínálja majd, amit várhatunk tőle: az eddigi négy karakterosztály mellé megkapjuk az Adepta Sororitas egy csatanővérét. Aki csak kicsit is jártas a Warhammer 40 000 univerzumában, annak nyilván nem kell bemutatni ezeket a legendás harcosokat; a többiek számára viszont érdemes elmondani, hogy a csatanővérek (Sisters of Battle) az Adepta Sororitas, az Impérium egyik különleges – hivatalosan a birodalmi eklézsia hatáskörébe tartozó –, kizárólag nőkből álló szervezetének katonai szárnya, akik kikezdhetetlen hitükről, őrületbe hajló fanatizmusukról híresek.

Lefordítva mindezt az Inquisitor – Martyr nyelvére, az új karakter egy spéci, közel- és távolsági harcban egyaránt erős „tank” lesz, főleg tűz alapú, illetve megszentelt fegyverekkel és persze az osztály-specifikus különleges képességekkel, amelyeket esetében „Acts of Faith”-nek hívnak. Ezek vélhetően egyfajta auraként működnek majd (lásd a Diablo 2 Paladinját), amelyek co-operatív játékmódban a többieket is támogatják, védelmezik a saját karakterünkön túl.

Emellett passzív képességekkel (Sacred Rites) szabhatjuk majd testre a karaktert, sőt ha minden igaz, lehetőségünk lesz megélni azt a csodás átalakulást, amikor az Istencsászár szelleme úgymond megszállja karakterünket, és „Living Saint” válik belőle – persze csak akkor, ha hitéhez, tisztaságához és lojalitásához nem férhet kétség…

A Sororitas DLC megjelenése valamikor 2022-ben várható, először PC-re, aztán konzolokra.

 

 

 

 

Season of the Empyrean Echoes

 

Habár az Inquisitor – Martyr kiegészítőjére még várnunk kell, a legújabb szezon már el is kezdődött! Az Empyrean Echoes névre hallgató event lényege, hogy a Hiperűr machinációi révén legyőzött ellenségeink amolyan bosszúálló kísértetekként, „visszhangként” térnek vissza a valóstérbe (és persze a küldetéseink legnehezebb pillanataiba), hogy megnehezítsék a dolgunkat.

Cserébe viszont minden korábbinál hatékonyabb buffokat, fegyvereket és felszerelési tárgyakat kapunk, új Void Crusade és speciális küldetések kíséretében. Ezen felül átdolgozták a Purge-missziókat, hogy sebzés- és XP-bónusz motiválja a játékosokat a minél hatékonyabb hentelésre; valamint a Killstreakek rendszerét, illetve az Unholy Cathedralt is átalakították a kellemesebb játékélmény érdekében.

A Season, illetve a kapcsolódó patch változás- és hibajavítás-listáját itt találjátok.

Forrás: Steam

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu