A Telltale szerint hamarosan érkeznek hírek a The Wolf Among Us 2 kapcsán

A Telltale türelmet kért a Bigby Wolf új kalandjára váró rajongóktól

 

 

A Telltale Games ott volt a The Game Awards 2021-en, de nem a várt módon. A stúdió megerősített jelenlétével sokan azt hitték, hogy hamarosan érkezik egy trailer a The Wolf Among Us 2-höz, azonban ez azonban elmaradt az eseményen.

Ehelyett a fejlesztő és a Deck Nine a népszerű Amazon-sorozat alapján készült The Expanse játékot mutatta be. Emiatt sokan azon tűnődnek, hogy vajon a The Wolf Among Us 2 még mindig fejlesztés alatt áll-e, és hogy hamarosan láthatjuk-e majd.

A stúdió úgy döntött, hogy beszél a régóta várt projektről, és bár új információt nem árult el, de jó hírekkel szolgált a Bigby Wolf és társai visszatérésére váró rajongóknak. Tavaly decemberben a Telltale Games megerősítette, hogy a The Wolf Among Us 2 még fejlesztés alatt áll, de még nem készült el a leleplezésre. A helyzet 12 hónap elteltével sem változott, hiszen a cím nem volt ott a The Game Awards 2021-en.

Nem sokkal a díjátadó után a cég kiadott egy közleményt, hogy megnyugtassa a játékosokat a játék távolmaradásáról. Ebben megemlítik, hogy továbbra is keményen dolgoznak a projekten, és hogy a rajongók nagyon türelmesek és támogatóak voltak mindazok után, ami a stúdióval történt.

Szerencsére azt is megerősítették, hogy hamarosan több részletet is közölnek a folytatásról. Talán a Game Informer magazin néhány hét múlva megjelenő számának részeként. Lesz egy cikk a készülő játékaikról, az új fejlesztőmotorról és a belső változtatásokról.

Egyelőre nincs dátum a leleplezésre, és arról sincs szó, hogy a Game Informer megosztja-e a játék előzetesét. A jó hír, hogy a folytatás továbbra is sínen van, és a stúdió ígérete szerint 2022-ben még lesznek meglepetések.

Ez a folyamatos ígéretünk nektek, rajongóinknak: lehet, hogy még nem tudunk mindent megosztani, de amit tudunk, azt megosztjuk, amikor tudjuk. Jelenleg arra koncentrálunk, hogy mindent jól csináljunk” – erősítette meg a stúdió.

Forrás: levelup

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu