Ana de Armas és Ben Affleck erotikus thrillere, a Mélyvíz eltűnt a Walt Disney megjelenési listájáról

MOZI HÍREK – A Mélyvíz című, Patricia Highsmith 1957-es regényén alapuló erotikus pszichológiai thriller bemutatóját a Walt Disney visszavonta.

 

 

A Walt Disney Co. törölte a 2022-es naptári évre tervezett Mélyvíz című erotikus thrillert a megjelenési ütemtervéből. A Mélyvíz az 1957-ben megjelent azonos című regényen alapul, amelyet Patricia Highsmith írt. Rendezője Adrian Lyne, aki két évtized után tér vissza a rendezéshez, miután legutóbb a 2002-es A hűtlen című thrillert rendezte. A Ben Affleck és Ana de Armas főszereplésével készült filmet korábban 2022. január 14-re tervezték.

A stúdió részéről nincs hivatalos nyilatkozat, sem indoklás a Mélyvíz késését illetően, amelynek forgatása korábban számos alkalommal csúszott a világjárvány miatt. A film többször került a címlapokra, mivel Adrian Lyne rendező visszatér a filmkészítéshez, bár még 2018-ban ő írta Alex Pettyfer Black Roads című filmjét. Lyne az 1987-es Végzetes vonzerő című film rendezőjeként híresült el, amiért a legjobb rendezőnek járó Oscar-díjat kapta.

Nem ez az első csúszás: a filmnek eredetileg 2020. november 13-án kellett volna megjelennie, de a világjárvány okozta mozi-leállások miatt 2021 augusztusára halasztották. Később az említett 2022. januári dátumra tolták, mígnem most visszavonták a bemutatótól.

A Mélyvíz egy házaspárt követ (Affleck és de Armas), akiket csak a kettejük közötti furcsa megállapodás tart össze; amikor azonban ez balul sül el, gyilkos pszichológiai játékba kezdenek egymással, aminek következtében a körülöttük élők rejtélyes módon meghalnak. A film forgatókönyvírója Sam Levinson, aki az Emmy-díjas Eufória című sorozatot készítette, és olyan filmeket is írt és rendezett, mint a Gyilkos nemzedék (2018) és a Malcolm és Marie (2021). A film társszerzője szintén Zach Helm. További szerepekben feltűnik még Tracy Letts, Rachel Blanchard, Lil Rel Howery, Jacob Elrodi és Fin Wittrock.

A következő hivatalos megjelenési dátumról egyelőre nincs semmi, de mivel ez a jövő év egyik legjobban várt filmje – tekintve, hogy Lyne hosszú idő után végre visszatért, ami nagy motivációs tényező, kritikusok és nézők számára egyaránt -, valószínűleg hamarosan újfent hallunk majd róla.

Forrás: The Wrap

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu