A Dishonored alkotójától származó Weird West az első naptól kezdve elérhető lesz az Xbox Game Passon

A Weird West 2022. január 11-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra

 

 

Az év a végéhez közeledik, de 2022 tele lesz új címekkel. Az elsők között érkezik a Weird West, Raphaël Colantonio új alkotása, amelyet a Devolver Digital ad ki a jövő hónapban, ahogy azt a megjelenési dátum nemrég történt bejelentése kapcsán megtudtuk.

A WolfEye Studios csapata már elárulta az időpontot és a platformokat, hiszen PC-re, PlayStation és Xbox konzolokra is érkezik majd, de egy részlet még hiányzott: a játék az első naptól kezdve elérhető lesz az Xbox Game Passon. A bejelentés a stúdió hivatalos közösségi média fiókján keresztül történt.

A címhez tehát akkor férhetünk majd hozzá, ha előfizetői vagyunk a Microsoft szolgáltatásának, és nem számít, hogy milyen platformon: Xboxon és PC-n is elérhető lesz az első naptól kezdve. Így csatlakozik egy kiterjedt katalógushoz, amely rendszeresen frissül, újdonságokkal és néhány távozóval is bővül a játékkönyvtárból.

A Weird West egy akció-RPG, melyben egy atipikus hősökből álló csapat történetét élhetjük át, akiknek a vadnyugaton kell megküzdeniük a fegyverforgatókkal és a fantasztikus lényekkel, miközben felfedezik a hely rejtette rejtélyeket. Az elmélyülés fokozása érdekében minden egyes döntésünk közvetlen hatással lesz a kaland alakulására.

A játék 2022. január 11-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, miután bemutatták a The Game Awards 2019-en.

Forrás: jugomobil

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu