Az Aquaman és az Elveszett Királyság új szinopszisa egy váratlan szövetséget mutat be

MOZI HÍREK – Az Aquaman és az Elveszett Királyság újonnan kiadott szinopszisa szerint Jason Momoa Arthur Curry-jének váratlan segítségre lesz szüksége Atlantisz megmentéséhez

 

 

Az Aquaman és az Elveszett Királyság újonnan kiadott szinopszisa egy váratlan szövetséget sejtet Jason Momoa hősének. Momoa és Amber Heard visszatérnek, hogy Patrick Wilson Ocean Master és Yahya Abdul-Mateen II Black Manta oldalán játsszák a főszerepet. James Wan, a Gonosz című horrorfilmje után frissen visszatér a film rendezőjeként is, David Leslie Johnson-McGoldrick pedig a kizárólagos forgatókönyvírói feladatokat látja el. A 2018-as Aquaman folytatásának forgatása éppen a hónap elején fejeződött be, és 2022. december 16-án kerül a mozikba.

Wan 2018-as Aquaman filmje váratlanul hatalmas sikert aratott. A film világszerte több mint 1,1 milliárd dolláros bevételt hozott, ezzel minden idők legnagyobb bevételt hozó DC-filmje lett, amelyet csak A sötét lovag előzött meg. A filmet a kritikusok és a közönség is általánosságban jól fogadta, és az általános konszenzus szerint egy szórakoztató, Indiana Jones-stílusú akció-kalandfilm volt. Az Aquaman 2 munkálatai nem sokkal az első film megjelenése után kezdődtek, és a rajongók a DC FanDome során néhány hónappal ezelőtt kiadott, kulisszák mögötti feature segítségével kaptak először ízelítőt a filmből.

Most a Warner Bros. kiadott egy új szinopszist az Aquaman és az Elveszett Királysághoz, amely Arthur Curry új irányát sejteti. A szinopszis szerint Momoa Aquamanjének egy váratlan karakterrel kell összefognia, hogy megmentse Atlantiszt és a világot. A szinopszis a következőképpen szól:

„Amikor egy ősi hatalom szabadul el, Aquamannak egy valószínűtlen szövetségessel kell összefognia, hogy megvédje Atlantiszt és a világot a visszafordíthatatlan pusztulástól”.

Bár a szinopszis homályos, mégis a legtöbb részletet tartalmazza. Az Aquaman-rajongók megtudták az új film cselekményét. Mivel Orm és Black Manta visszatér, Mateen II pedig egy jelentősebb szerepet ígért a gonosztevőnek, biztosra vehető, hogy Aquaman a két gonosztevő valamelyikével fog összefogni. A DC FanDome-ról készült felvételen Curry és Orm egymás mellett futott, ami ezzel a szinopszissal együtt egyre valószínűbbé teszi az Aquaman/Ocean Master összefogást.

Csakhogy Zack Snyder Igazság Ligája és az Öngyilkos osztag 2021-es megjelenése után a DC 2022-ben nagy évadra készül. James Gunn Peacemaker A sorozat januárban debütál az HBO Maxon. A Batman a tervek szerint márciusban kerül képernyőre. A DC League of Super-Pets májusban érkezik. Dwayne Johnson Black Adamje végre júliusban jön. Novemberben pedig Ezra Miller A Flash című filmje kerül a mozikba Andy Muschietti  rendezésében. Végül pedig az évet az Aquaman és az Elveszett Királyság zárja, amely ugyanúgy decemberben kerül a mozikba, mint elődje. 2022 tehát izgalmas év lesz a DC számára, és érdekes lesz látni, hogy az Aquaman és az Elveszett Királyság hogyan viszonyul elődjéhez.

Forrás: lamazmorradelfriki

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu