Ron Perlman új információkkal szolgál Guillermo del Toro Pinokkió Netflix-filmjéről

Ron Perlman nemrég beszélt Guillermo del Toro Pinokkió-filmjének helyszínéről

 

 

 

Emlékeztek, hogy a Pinokkiónak két változata is van, amit állítólag 2022-ben kapunk meg? Nyilván az egyik a Disney-től származik, de a másik az elismert rendezőtől, Guillermo del Torótól. A nemrég bemutatott Rémálmok sikátora és A víz érintése rendezője a Netflix számára készít egy új változatot a klasszikus karakterről.

Miközben az Inverse-nek beszélt a del Toróval való hosszú kapcsolatáról, Ron Perlman színész beszélt a közelgő stop motion filmben való részvételéről. A 2020-ban megtudtuk hogy , hogy a karakter új változata (akit az újonc Gregory Mann alakít majd) az 1930-as évek Olaszországában játszódik majd, Benito Mussolini fasizmusa idején. Perlman bepillantást engedett abba, hogy ez az új helyszín mit is jelent majd. A film koncepciója az, hogy Pinokkió a tökéletes katona, mert nem ember. Ezért soha nem kérdőjelezi meg a parancsokat. Nincsenek félelmei. Sebezhetetlen.

Pinokkió elég vadul hangzik gyerekkatonaként, és Perlman hozzátette, hogy karaktere, Mangiafuoco sötét mentorként fog szolgálni, mint egy gonosz Jiminy Cricket. ”

„Nos, Guillermo Pinokkiója Mussolini Olaszországában játszódik, ami fasiszta hátteret jelent. A film koncepciója az, hogy Pinokkió a tökéletes katona, mert nem ember. Ezért soha nem kérdőjelezi meg a parancsokat. Nincsenek félelmei. Sebezhetetlen. Mindaz, aminek a tökéletes katonának lennie kell. Én játszom az egyik városatyát, aki fasisztabarát, és aki megpróbálja manipulálni Pinokkiót, hogy képviselje az ügyet.”  Mivel Pinokkió sebezhetetlen és „minden, amire a tökéletes katonának szüksége van”, a fasiszták természetesen a maguk oldalán akarják őt tudni, hogy segítsen kordában tartani a rezsimet.

Tekintve, hogy Perlman nem idegen az embereket manipuláló fickók eljátszásában, elég tökéletes szereposztásnak nevezhetjük. Hogy del Toro munkássága milyen gyakran vizsgálja a csavaros családi dinamikát és a bonyolult kapcsolatokat, ráadásul hajlamos a filmeket a valós emberi történelem idejére helyezni, az új Pinokkió úgy néz ki, hogy érdemes lesz megnézni. De persze mind a Disney, mind del Toro filmjei csak előételként szolgálnak majd az igazán forró megjelenésig: a Lies of P játékig, amelyben Pinokkióként játszhatunk majd, egy kegyetlen, sötét Belle Epoque világában.

Guillermo del Toro Pinokkiója 2022 végén kerül a Netflixre.

Forrás: seriestation

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu