George R.R. Martin látta A Sárkányok háza nyers változatát, és elmondta a véleményét róla

MOZI HÍREK – George R.R. Martin kapott egy kis ízelítőt a régóta várt spin-off, a A Sárkányok háza pilot epizódjából

 

 

2022-ben rengeteg súlyos sorozatot kínálnak majd, de kétségtelenül az egyik legjobban várt a Sárkányok háza, az első Game of Thrones spin-off.

Az új történet több száz évet visz vissza a múltba, a Vastrónért folytatott küzdelem és a Fehér Járkálókkal vívott csata előttre, hogy eljussunk a sárkánycsalád, a Targaryenek felemelkedéséhez. Ez idő alatt kitör a „Sárkányok tánca” néven ismert véres polgárháború, amely a család bukásához és majdnem kihalásához vezet. A Sárkányok háza azonban a családi konfliktusra fog összpontosítani Daemon Targaryen, a trónörökös és Rhaenyra Targaryen hercegnő között, aki nem léphet a trónra, mert nő, mindkét sárkány Viserys Targaryen király gyermeke.

A sorozat jelenleg az utómunkálatok közepén tart, és George R. R. Martin jóvoltából olyan információkhoz jutottunk, hogy már készül egy előzetes pilot epizód, amit ő is láthatott. A GoT-t életre keltő A tűz és jég dala híres írója hozzáférhetett ehhez az epizódhoz, és a blogján írt kommentárja szerint tetszett neki. George leírása szerint az epizód „erőteljes, sötét és zsigeri”. Az író dicsérő szavakkal illette Ryan J. Condalt és Miguel Sapochnikot, az epizódért felelős showrunnert.

„Én magam is eléggé várom a Sárkányok háza-t, már ami azt illeti. Oké, aligha vagyok objektív. És sok mindent tudok abból, amit látni fogtok. (Én, öhm, én írtam a könyvet). Továbbá … most már a mama a szó, ne mondjátok el senkinek… láttam az első epizód nyers vágott változatát. És nagyon tetszett. Sötét, erőteljes, zsigeri… pont olyan, amilyennek én szeretem az epikus fantasy-t.”

„Ryan és Miguel elképesztő munkát végeztek, és a szereplők… akárcsak a Trónok harca esetében, a legtöbb néző csak néhány színészről hallott, de szerintem sokukba bele fogtok szeretni. (Csak hogy később összetörjön a szíved, amikor… de nem, az árulkodó lenne). Szerintem a Targaryenek nagyon jó kezekben vannak. Várjatok el előre. Nem hiszem, hogy csalódni fogtok.” – zárta le a beszélgetést. Martin szavai bőven elegendőek ahhoz, hogy a Sárkányok háza 2022 legjobban várt sorozata legyen.

A spin-offnak egyelőre még nincs premierdátuma. A pletykák szerint 2022 áprilisában érkezhet, ahogyan a Trónok harca szokott, de az is lehet, hogy egyenesen az év közepén.

Forrás: quever

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu