A Koei Tecmo azt ígéri, hogy 2022-ben több videojátékuk is megjelenik majd

Az ígéretet a Team Ninja alelnöke tette, aki megemlítette, hogy a Koei Tecmo játékok gyakorlatilag készen vannak.

 

A 4Gamer nevű japán videojátékos oldal egy cikket tett közzé, amelyben különböző iparági fejlesztőkkel készített interjúkat. Ezek közül kiemelkednek Yosuke Hayashi, a Team Ninja alelnökének megjegyzései, aki megígérte, hogy 2022-ben mindannyian láthatunk majd néhány olyan videojátékot, amelyeken a Koei Tecmo több éven keresztül dolgozott.

A 2021-ben megjelenő kedvenc videojátékaikról és filmjeikről alkotott véleményük mellett a 4Gamer megkérdezte az interjúalanyokat, hogy van-e búcsúüzenetük minden olvasónak. „2022-ben szerintem leleplezhetjük azokat a címeket, amelyekkel a jövőben találkozhatunk” – mondta Hayashi.

„Már évek óta dolgozunk rajtuk” – folytatta az alelnök. „Mindegyik elkészült, megmutatva a Koei Tecmo ‘ teljes erejét ‘” – zárta Hayashi az interjút, és arra kérte a rajongókat, hogy 2022-ben is támogassák a Koei Tecmo munkáját.

Ez nem árul el semmi konkrétumot arról, hogy mire készül a Koei Tecmo, mert ahogyan egy új Ninja Gaidenre vagy Dead or Alive-ra is utalhat, úgy Hayashi is lezárhatja 2021-et egy új IP-re utalva. Bárhogy is legyen, szavai megerősítik, hogy a címek már évek óta fejlesztés alatt állnak.

A 4Gamer cikke egyéb érdekes kijelentéseket is tartalmaz, például a Final Fantasy 7 Remake producere, Yoshinori Kitase emlékeztetett arra, hogy 2022-ben lesz a Final Fantasy 35. évfordulója. A Super Smash Bros. alkotója, Masahiro Sakurai pedig megemlítette, hogy a legjobb lenne, ha a rajongók „egy időre elfelejtenék őt”, megismételve ezzel a közelmúltban mondott szavait a híres verekedős cím esetleges folytatásáról.

Forrás: 4Gamer

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu