A Yakuza Saga nem csak konzolokon sikeres: A SEGA milliós PC-s eladásokat jelentett be

A SEGA megduplázza a PC-s játékokat, mivel az egyik legnépszerűbb franchise közel 3 millió eladott darabot ért el

 

A Yakuza-saga egyike azoknak, amelyek kezdeti státusza, mint a japán piacra fókuszáló, sikeres franchise a SEGA ellen dolgozott a korai években, pontosabban amikor először jelent meg nyugaton. Ma már senki sem vonja kétségbe a különböző részek minőségét, az olyan folytatásokkal, mint a Yakuza: Like a Dragon és a Judgment sorozat.

Mostanáig nem volt több adatunk a konzolokon kívüli teljesítményéről, mivel kezdetben inkább a PlayStationhöz kötődött a márka, mint bármi máshoz. Mostanra szinte minden címe elérhető más platformokon is, és a SEGA 2021 végén számot vetett eredményjelentésének köszönhetően tudjuk, hogy a sorozatból 2,8 millió darabot adtak el PC-n is.

Ezek a számok a világméretű eladásokhoz tartoznak, és 2019 óta számolják a különböző részeket, bár a Steam-en megjelent néhány kivétellel korábban landolt PC-n. Úgy tűnik, hogy a Ryu Ga Gotuku Studio játékai jól teljesítenek, figyelembe véve, hogy egy konzolokhoz kapcsolódó franchise-ról beszélünk, és ahogy az elején említettük, közvetlenül a japán kultúrát célozza meg.

A rossz hír azonban az, hogy PC-n továbbra sem fogjuk látni a Judgmentet. Néhány hónappal ezelőtt a SEGA tisztázott egy félreértést, ami erre utalni látszott, de a főhőst alakító Takuya Kimura színész ügynöksége körüli problémák lehetetlenné teszik, hogy ez megtörténjen. Így be kell érnünk egy olyan Lost Judgmentgel konzolokon, amely bár megtartja az első rész lényegét, a történet szempontjából jelentős előrelépést jelent.

Forrás: news

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu