Xboxra tart a Ubisoft+, Game Pass-rajtot vesz a Rainbow Six Extraction

A francia kiadó meg akarja vetni a lábát a Microsoft konzoljain, és ennek eredményeképp kapásból két bejelentést is megejtett a Ubisoft.

 

A Ubisoft Montreal bejelentette, hogy a Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction (amiből a Tom Clancy’s részt már nem nagyon használja a köznyelv) a megjelenése napjától kezdve (január 20-ától) ott lesz az Xbox Game Passon konzolon és felhőben, továbbá a PC Game Pass része is lesz (itt még szokni kell, hogy a PC-s kiadásnak eltérő neve lett), amivel a francia kiadó lényegében garantálja, hogy rekord játékosszámot fog elérni a franchise, mivel az előfizetőknek nem kell plusz pénzt fizetni a játékért.

Chris Early (aki a nevével ellentétben nem korai; ő amúgy a Ubisoft stratégiai partnerségekért és üzletfejlesztésért felelős vezető alelnöke) a sajtóközleményben azt írta, hogy a Rainbow Six Extraction Game Passban történő rajtjával demonstrálja a kiadó, hogy az előfizetések értékében és választási lehetőségében bízik Yves Guillemot cége. Hozzátette, hogy ez még csak a kezdet, ugyanis a Ubisoft+ előfizetéses szolgáltatás is elérhető lesz az Xbox-tulajdonosoknak, hogy a játékkönyvtár tartalmát ők is élvezhessék, és ide lehet venni az új megjelenéseket is a konzolokon.

Sarah Bond, az Xbox játékfejlesztői tapasztalatokért és az ökoszisztémáért felelős vállalati alelnöke hozzátette, hogy a Rainbow Six Extractionnel egy újabb blockbusterrel bővül a Game Pass-előfizetők játékkínálata a megjelenési naptól kezdve, és mivel a Rainbow Six Siege is elérhető lesz a tagoknak, a Rainbow Six közössége, illetve a taktikai lövöldözős játékok rajongói (attól függetlenül, hogy hol játszanak) sokszor játszhatnak egymással közösen.

A Ubisoft+ a jövőben az Xbox platformokon is elérhető lesz. Az eredetileg PC-n elindult szolgáltatás havidíjas rendszerű (15 euró; kb. 5500 forint), és több mint száz Ubisoft-játékhoz biztosít hozzáférést, és a megjelenés napjától kezdve az új játékok és DLC-k is elérhetőek így. Havi jutalmak is vannak (kozmetikai tárgyak, boosterek, játékon belüli tárgyak…). A Ubisoft a Twitteren még kiemelte, hogy az Xbox Game Passnak nem lesz része a Ubisoft+, így ez külön előfizetést igényel majd.

A Rainbow Six Extraction január 20-án amúgy PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Epic Games Store, Ubisoft Store), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Google Stadiára és Amazon Lunára fog megjelenni.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu