Horizon Forbidden West béta kiszivárgott, megnövekedett a spoilerek kockázata

Több mint egy hónap van még hátra a Horizon Forbidden West megjelenéséig

 

Bár még több mint egy hónap van a megjelenésig, a jelek szerint kiszivárgott a netre a Horizon Forbidden West egy korai változata, ami a PlayStation-exkluzív játék esetleges spoilerei miatt kelt riadalmat. A szivárgás a játék bétájából származik, és egyelőre olyan képeket tartalmaz, amelyeket kétes eredetük miatt nem fogunk megosztani a történetben.

Amennyire a Video Games Chronicle: VGC értesülései szerint a szivárgás hiteles, és néhány hiányzó art asset kivételével tartalmazza a Guerrilla Games és a PlayStation Studios által a megjelenésre tervezett összes alapvető tartalmat. Más szóval semmi akadálya annak, hogy a közösségi médiát az elkövetkező hetekben elárasszák az akció-kalandjáték cím cselekmény spoileréi.

A VGC beszámolója szerint a Sony gyorsan lépett, és már el is rendelte a Twitteren szerzői jogok megsértése miatt megosztott anyagok eltávolítását. Akik azonban ezekhez a platformokhoz szoktak kapcsolódni, azoknak érdemes lehet elkezdeniük a cselekvést, és blokkolni a kulcsfontosságú kifejezéseket tartalmazó posztokat. Azt is érdemes megjegyezni, hogy mivel ez a játék nem végleges változata, a grafika nem biztos, hogy olyan csiszolt, mint a megjelenéskor.

Nem tudni, hogy ez a kiszivárgás mennyire lehet komoly, bár egyelőre a fájl nem kering a főbb letöltési portálokon. A PlayStation emlékezetében azonban ott van a The Last of Us: Part 2 kiszivárgása, amely miatt a játékkal kapcsolatos kulcsfontosságú tények napokkal a megjelenés előtt kiderültek a közösségi médiában. A cikk írásakor sem a PlayStation Studios, sem a Guerrilla Games nem kommentálta az ügyet.

A Horizon Forbidden West-ről eddig megjelent összes hivatalos információt megtalálod oldalunkon, többek között a mellékküldetésekről, a HUD-ról, a grafikáról és egyebekről szóló részleteket, amelyeket a Guerrilla Games a hétvégén osztott meg, valamint a törzseinek szépségéről szóló, év elején megjelent trailert is.

Forrás: neox

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu