Ken Levine továbbra sem hajlandó leleplezni új játékát: marad a titokzatos célzások szintjén…

Ken Levine hosszú évek óta dolgozik ezen a projekten, amelynek egyelőre még a hozzávetőleges megjelenési dátuma sem ismert…

 

 

Az olyan címekkel elért sikerei, mint a Bioshock és a System Shock 2, Ken Levine-t az iparág fontos szereplőjévé tették, mivel ötletei sok játékost megragadtak. Karrierje az Irrational Games bezárásán és a Ghost Story Games, egy új, kevesebb alkalmazottal dolgozó stúdió megalapításán keresztül vezetett el odáig, ahol most tart: a pangás időszakához. Levine rajongói persze azóta is várják a híreket a következő játékáról, csakhogy erre évek óta nem nagyon volt példa.

„Nem akartuk túl korán megmutatni [a játékot], mert azt hittük, hogy hamarabb fog megjelenni.” – Ken Levine

Most Levine úgy döntött, hogy a Gamespot beszámolója szerint az Arcade Attack podcastben ad egy általános áttekintést a projektjéről. Ennek ellenére a kreatív nem szolgált konkrétumokkal, ehelyett megmaradt egy értékelésnél, hogy mire számíthatnak a játékosok: „Szerintem az emberek meg lesznek lepve, de nem fognak meglepődni azon, amit látnak” – magyarázta titokzatosan Levine. „Egyenlő arányban. De ez… Érdekes dolog, és izgatottan várom, hogy megmutassam az embereknek.”

Ezen a szűkszavú leíráson túl Levine beszélt a jövőbeli bejelentésről is: „Nem akartunk olyan útra lépni, hogy túl korán mutassuk be [a játékot], mert azt hittük, hogy hamarabb fog megjelenni” – mondta. „Azt hiszem, a játékosok azt akarják… tudni akarják, hogy mit fognak kapni, és ezt csak úgy lehet igazán megtenni, ha a megjelenéshez közel jelentjük be.”

Az biztos, hogy a cím fejlesztése nagy port kavar. Nem sokkal az év eleje után a Ghost Story Games több alkalmazottja és volt munkatársa is kritizálta Ken Levine-t az aljas irányítás miatt, így nem meglepő, hogy a játék évek óta készülget bármiféle látványos eredmény nélkül. Ami az egyik zászlóshajó franchise-ját illeti, Levine ugyanebben az interjúban megismételte, hogy teljesen elhatárolódik a Bioshocktól, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem lesz szerepe a negyedik részben.

Forrás: Gamespot

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu