Ghostface, a Sikoly-filmek rettegett gyilkosa az Among Us-ban is ijesztget majd [VIDEO]

Ghostface, az 1996-os slasher, a Sikoly ikonikus gyilkosa az Innersloth népszerű játékával fog együttműködni.

 

 

A hétvégén érkezett a mozikba az új Sikoly – kritikánkat itt olvashatod – , a kilencvenes évek népszerű horror-franchise-ának ötödik része, amelyben visszautazunk Woodsboróba, hogy szembenézzünk egy új gyilkossal, aki Ghostface álarca mögé bújik. Az ikonikus és parodizált slasher figura azonban az Among Usban is feltűnik majd, méghozzá egy véres új együttműködés keretében.

A Sikoly színészei is játszottak az Among Us-szal

Az Innersloth címének már korábban is voltak együttműködései olyan karakterekkel, mint az Arcane, a Netflix League of Legends univerzumának adaptációjából, illetve Vi, Jinx és Heimerdinger, de egyikük sem annyira emblematikus figura, mint Ghostface. Egyelőre nem tudni, hogy a Sikollyal történő teljes együttműködés mit tartalmaz majd, és azt sem, hogy mikor lesz elérhető a játékban, bár a gyilkos maszkkal ellátott skinről már kaptunk egy kis ízelítőt.

A horror franchise mindig is játszott azzal az érzéssel, hogy nem tudjuk, ki lehet a gyilkos, ezt a feltevést a Among Usban mindannyian megtapasztalhattuk, a Paramount Pictures pedig „kölcsönadta” a film színészeit is: egy vicces videóban láthatjuk Jack Quaidet és Mason Goodingot, amint részt vesznek a játékban.

Az Among Us egyike azoknak a játékoknak, amelyek másodvirágzásukat élik a későn megugró népszerűségnek köszönhetően, és az idő múlása ellenére még fizikai formátumú változatban is magas eladási számokat tartanak fenn. Nemrég azt is megtudtuk, hogy a videójátékot papírra is vetik majd egy japán magazin számára készült manga-adaptáció formájában.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu