A Sherlock Holmes: Crimes & Punishments megerősítette Nintendo Switch megjelenési dátumát

A Frogwares ismét a híres detektív szerepére invitálja a Nintendo játékosokat

 

 

A Frogwares ma megerősítette, hogy a Sherlock Holmes: Crimes and Punishment néhány hét múlva, február elején megjelenik Nintendo Switch-re. Tette ezt úgy, hogy a játék konzolon belüli és kívüli teljesítményéről is tájékoztatást adott.

Így a világ leghíresebb detektívjének főszereplésével készülő nyomozós kalandot a Nintendo Switch hordozható és asztali módjában 720p-ben élvezhetjük majd, míg a Crimes and Punishment tévés módban 1080p-ben fut majd. A Frogwares szerint mindkét esetben 30FPS-en lesz rögzítve a teljesítmény.

 

 

A Sherlock Holmes: Crimes and Punishments játékban a játékosok az irodalmi karakter híres detektívtehetségét használhatják hat izgalmas és változatos ügy megoldására: gyilkosságok, eltűnt személyek, látványos rablások és számos, olykor a fantasztikum világába is elmerülő nyomozás. Mindezt úgy, hogy 14 különböző képességet vegyítesz, hogy megszerezd a szükséges válaszokat.

A Crimes and Punishments február 3-án lesz megvásárolható a Nintendo Switch eShopban 29,99 € / USD áron. A Sherlock Holmes Chapter One szintén a Frogwares-től nemrég jelent meg, a róla szóló kritikánkat itt olvashatod el.

Forrás: nintenderos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu