A Bethesda munkatársa szerint még nem kezdődött meg a The Elder Scrolls 6 fejlesztése

Egy LinkedIn profil szerint az Elder Scrolls 6 előkészületi stádiumban van, míg a Starfield gyártása már folyamatban van

 

 

A Bethesda 2022-es munkagépe kétségkívül a Starfield, amely a tervek szerint november 11-én érkezik PC-re és Xbox konzolokra. A Microsofttal való egyesülés miatt a játék nem fogja elhagyni az Xbox ökoszisztémát, ha Phil Spencer szavaiból lehet következtetni, ahogyan a The Elder Scrolls VI is távolinak tűnik.

A héten ugyanis rossz híreket kaptak azok, akik epekedve várják az RPG-saga hatodik, számozott részét. Úgy tűnik, hogy a cím még mindig az előgyártásnál tart, tehát még csak a fejlesztés nagyon korai stádiumában van. Erre utal maga Fanny Manset, a Bethesda egyik alkalmazottjának LinkedIn-profilja.

 

 

Manset a hónap elején közzétett állásfrissítésében pontosítja, hogy a cégnél jelenleg a The Elder Scrolls VI előkészítő munkálatai zajlanak, míg a Starfield gyártása folyamatban van: „A Bethesda Game Studios vezető szerepet tölt be a nyílt világú játékok terén, és jelenleg a Starfield, az első új univerzum 25 év után, valamint a várva várt The Elder Scrolls VI előkészületi munkálatai zajlanak.”

Hogy a Bethesda teljes mértékben az új sci-fi franchise-ra koncentrál, azt eddig is tudtuk, de a fantasy franchise-ról jobb híreket reméltünk, hiszen annak új részét 2018-ban jelentették be. Az akkori E3-as konferencián a cég csak egy rövid teasert mutatott, amelyben az eddig megerősített logót láthattuk.

Forrás: latercera

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu