A Battlefield 2042 zombi módját csak egy nappal az érkezése után leállították

Ezt a zombi módot eltávolították a Battlefieldből, mert XP farm lett belőle

 

 

 

A Battlefield 2042 felhasználói az elmúlt hónapokban összezavarodtak. Az Electronic Arts címe a megjelenése óta számos problémával küzdött, és maguk a játék fejlesztői is elismerték, hogy túl sokáig tart a javításuk. A különböző hibákat a hetek során kijavították, sőt, még azt is részletezték, hogy milyen javítások érkeznek hamarosan.

A 2042 azonban úgy tűnik, hogy egy véget nem érő történet, hiszen a nagyszerűnek tűnő hírek az elmúlt napokban a feje tetejére álltak. Múlt héten bejelentették a Battlefield Portal zombimódját, azt a részt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző játékmódokat hozzanak létre a korábbi Battlefield-játékok fegyvereinek, pályáinak és funkcióinak felhasználásával. Alig egy nappal a bejelentés után bejelentették, hogy ez már nem elérhető.

 

 

Ebben a túlélő módban egy négyfős csapatban 60 zombi ellen kellett küzdenünk, a cél pedig az volt, hogy egy órán keresztül életben maradjunk. A módot azért távolították el, mert tapasztalati farmmá vált, vagyis a játékosok túl gyorsan és túl könnyen szereztek túl sok pontot, ami befolyásolta az általános fejlődést a többi felhasználóhoz képest.

„Eltávolítottuk a zombis módot, és lecseréltük” – mondta a Ripple Effect (Battlefield Portal) dizájnigazgatója, Justin Weibe. „Reméljük, hogy a jövőben kijavítjuk, és a játék fejlődésével összhangban tartjuk. Megszigorítottuk a felülvizsgálati folyamatunkat is, hogy ez ne fordulhasson elő még egyszer. Köszönjük a türelmüket.”

 

 

Ami itt szembetűnő, az az, amit maga Weibe is megemlít: a módnak nem lett volna szabad átmennie a felülvizsgálati folyamaton, mégis átment. Nem tudjuk, hogy a jövőben újra elérhető lesz-e, de az biztos, hogy egy kis változatosságot adott egy olyan címnek, amelynek népszerűsége egyre csökken.

Forrás: eseuro

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu