Íme az Uncharted mozifilm utolsó előzetese: Humor, akció és egy 5 milliárd dolláros kincs [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Nathan Drake és Victor Sullivan mögött álló színészek kémiája a Sony Pictures Uncharted-filmjének egyik kulcsa lehet.

 

 

Alig két hét van hátra az Uncharted exkluzív mozibemutatójáig. Eme jeles dátum alkalmából a Sony Pictures volt olyan kedves, és megosztotta a Nathan Drake kalandjait feldolgozó film legújabb trailerét, amely a felvételen kiemeli azt a komikus kapcsolatot, amelyet a Tom Holland által alakított fiatal kincsvadász a mentorával, Victor Sullivannel ápol.

A legújabb teaser másfél perces, és a humoros pillanatok mellett bepillantást nyerhetünk a már korábban látott akciójelenetbe, valamint találkozunk a történet főgonoszával, Moncadával (Antonio Banderas) is. Az információk mellé a produkciós cég egy teljes összefoglalót is hagyott nekünk arról, hogy mit láthatunk majd a mozikban.

Az Uncharted: Legacy of Thieves Collection ma jelenik meg PS5-ön

„A ravasz tolvajt, Nathan Drake-et a veterán kincsvadász Victor „Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) bízza meg, hogy kutasson Ferdinand Magellán ötszáz éve elrejtett kincse után. Ami eredetileg szimpla rablásnak indult a páros számára, az szívszorító versenyfutássá válik a világ körül, hogy megszerezzék a zsákmányt a kegyetlen Moncada (Antonio Banderas) előtt, aki azt állítja, hogy ő és családja az igazi örökösök. Ha Nate és Sully megfejti a nyomokat, és megfejti a világ egyik legrégebbi rejtélyét, abban a helyzetben lesznek, hogy megtalálják az ötmilliárd dollárt érő kincset, és talán még Nate rég elveszett testvérét is… de csak akkor, ha megtanulnak együtt dolgozni.”

Az Uncharted február 10-én debütál a hazai mozikban.

Ami viszont az Uncharted: Legacy of Thieves Collectiont illeti, azt a Sony új generációs konzoljának játékosai január 28-án, vagyis a mai naptól vásárolhatják meg.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu