A Különösen veszélyes bűnözők rendezője készíti az élőszereplős Dungeons & Dragons sorozatot

MOZI HÍREK – Rawson Marshall Thurber rendezi majd az eOne közelgő élőszereplős sorozatát, amelyet a Dungeons & Dragons ihletett.

 

 

Az eOne Dungeons & Dragons élőszereplős sorozata hatalmas lépett előre: a Variety szerint a Különösen veszélyes bűnözők rendezője, Rawson Marshall Thurber most szerződött le a projekt kreatív felügyeletére, ami a pilot forgatókönyv írását és rendezését jelenti majd. Thurber a sorozat executive producere is lesz, amely a Hasbro’s Wizards of the Coast által kiadott népszerű fantasy szerepjátékon alapul.

Thurber a következő tweetben számolt be a hírről: „Annyira hihetetlenül izgatott vagyok emiatt. A pnp verzióval játszva nőttem fel (lvl 13 lawful good paladin, holla!), élveztem a @DDOUnlimitedet – megtanultam történeteket mesélni azáltal, hogy (mindig) a DM voltam. A gyerekkori álmok valóra válnak, srácok! Alig várom, hogy belevágjunk.”

Ez az egyórás epizódokból álló sorozat csupán egy a sok projekt közül, amellyel az átfogó Dungeons & Dragons TV univerzumot kívánják megteremteni.

A Paramount nemrég fejezte be a Dungeons & Dragons élőszereplős filmjének gyártását Jonathan Goldstein és John Francis Daley rendezésében. Ebben a filmben egy A-listás szereplőgárda játszik, többek között Regé-Jean Page, Michelle Rodriguez, Hugh Grant, Sophia Lillis, Justice Smith, Daisy Head és Chloe Coleman.

Thurber leginkább a Különösen veszélyes bűnözők című Netflix-sikerfilm írójaként, rendezőjeként és producereként ismert, amely 2021-es megjelenésekor a Netflix történetének legnézettebb filmje lett. Ő jegyzi továbbá, több más cím mellett, a Családi üzelmek című vígjátékot Jennifer Aniston és Jason Sudeikis főszereplésével.

A közelmúltban derült ki, hogy a Különösen veszélyes bűnözők 2. és 3. része már készül a Netflix műhelyében, és Thurber írja a forgatókönyveket. Egyelőre nem tudni, hogy mikor kerülhetnek a mozikba ezek a filmek – már ha egyáltalán bemutatják őket a széles vásznon – de az eredetit a Netflixen lehet megtekinteni, míg várunk a Dungeons & Dragonsra.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu