Enola Holmes 2: íme az első felvételek és a Netflix-mozi szinopszisa! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Netflix közzétette az első hivatalos felvételeket az Enola Holmes 2-ből, valamint egy szinopszist, amely új részleteket oszt meg a folytatásról.

 

 

Új felvételek kerültek napvilágra az Enola Holmes 2-ből. Csütörtökön a Netflix egy friss teasert adott ki, amely kiemeli a 2022-ben a streaming szolgáltatásra érkező összes nagy megjelenést. Ez tartalmazza az Enola Holmes 2 első felvételeit is, amelyekből kiderül, hogy Millie Bobby Brown friss képet kap a címszereplő rejtélyfejtő szerepében, Henry Cavill pedig újra magára ölti a nagy testvér, Sherlock gúnyáját. Az előzetes videót alább nézheted meg, az Holmes kisasszony újabb kalandjainak felvételei pedig 1:04 percnél kezdődnek.

A rövid kis kedvcsináló mellett a Netflix kiadott egy szinopszist is a filmről, amely némi új fényt vet a cselekményre. Íme:

„Enola Holmes, aki most már hivatalosan is magánnyomozó, akárcsak hírhedt bátyja, elvállalja első valódi ügyét, hogy megtaláljon egy eltűnt lányt, miközben egy veszélyes összeesküvés szikrája olyan rejtélyt gyújt, amelynek felgöngyölítéséhez a barátok – és maga Sherlock – segítségére van szükség…”

Az Enola Holmes 2-ben Brown és Cavill újra együtt dolgozik Harry Bradbeer rendezővel és Jack Thorne íróval. Louis Partridge is visszatér a folytatásban, hiszen a forgatáson szerepelt egy videóban, amelyben Brownnal együtt jelentették be a film leforgatását. A szereplőgárda Helena Bonham Cartert is visszahozza Eudoria Holmes szerepében.

Azok a rajongók, akik még többre vágynak, egy különálló képregényben folytathatják Miss Holmes történetét

A Legendary Comics által kiadott Enola Holmes: Mycroft’s Dangerous Game című graphic novel Millie Bobby Brown képmásával jelenik meg, és egy eredeti történetet mutat be, amely áthidalja a filmek közötti szakadékot. A kötet 2022. augusztus 23-án jelenik meg.

Hivatalos premierdátumot még nem közölte, de valamikor 2022-ben érkezik a film a Netflixre. A teaserben bemutatott további nagy projektek között szerepel még többek között a Rian Johnson-féle Tőrbe ejtve második része; a Ryan Reynoldsszal készült The Adam Project és a Jason Momoa főszereplésével készült Slumberland. Az első részt egyelőre csak a Netflixen tekintheted meg.

Forrás: Screenrant

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu