A Gravity Rush rendezője szeretne egy harmadik játékot készíteni a saga-ban: „Nagyra értékelném a lehetőséget”

Keiichiro Toyama kifejezte, hogy szívesen visszahozná Katet, hajlandó lenne visszatérni, „még akkor is, ha nem egy új játékról van szó”.

 

A Gravity Rush rendezője és a Silent Hill alkotója, Keiichiro Toyama egy friss interjúban kifejezte, hogy mennyire kedveli a 2012-ben PS Vitán debütált franchise-t, és elismerte, hogy szívesen dolgozna egy harmadik játékon a sorozatban, ha lehetőséget kapna rá.

Bár Toyama jelenleg nagyon elfoglalt a Slitterhead munkálataival, nem titkolta, hogy szeretné visszahozni Kat és társait. „Számos dolgot kell megfontolnom a kezdethez, de én magam nyilvánvalóan szeretném ,” mondta a rendező. „Még ha nem is egy új játékról lenne szó, ha lenne lehetőség arra, hogy bármilyen módon részt vegyek benne, nagyon hálás lennék, ha megtehetném”.

Gravity Rush idén ünnepli tizedik évfordulóját, és bár az első rész nem ment rosszul az első megjelenése után Japánban. A Gravity Rush 2 már gyengébben muzsikált. A Sony exkluzív eladásai nem voltak túl jók, és az online rész szerverei is végül bezártak alig több mint egy évvel a megjelenése után, figyelmen kívül hagyva a rajongók kérését, hogy a Sony megtartsa az online funkciót.

Bár Toyama nagy érdeklődést mutat a Gravity Rush visszahozása iránt, nem osztja ugyanazt a véleményt a Silent Hillről, a Konami horror címéről, amelynek fejlesztését ő vezette. A rendező szavai szerint az említett játék remake-jének elkészítése nagyon bonyolult lenne , még annál is bonyolultabb, mint amit a Capcom a Resident Evil-sagával tett.

E kívánság mellett Toyama azt is bevallotta, hogy szeretné, ha a Gravity Rush mindkét részét PC-n látná , ahogy ez már megtörtént néhány PlayStation-exkluzív játékkal . „Szerintem jó lenne, ha több felhasználó számára nyitnánk meg a játékot” – fejezte ki Toyama. „Az is csodálatos lenne, ha a Gravity Rush 2-t 60 FPS-en lehetne játszani.”

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu