Problémásan indult útjára a CrossfireX

Az Xbox-exkluzív lövöldözős játék fejlesztésébe a Remedy Entertainment is besegített (az egyjátékos részlegért ők a felelősek, és az Unreal Engine 4 helyett a saját fejlesztésű Northlight Engine-t használták).

 

A Smilegate Entertainment (ami a finn Remedy-nek a fejlesztésben is segített) finoman szólva is rögösen indította útnak a jelenleg csak Xbox Seriesen és Xbox One-on elérhető játékot, amiről valljuk be, nem sokat hallottunk a megjelenés előtti marketingben, és a bizalmat nem támasztja alá az sem, hogy a sajtó a megjelenés előtt nem kapott tesztkódot. A játékosok első tapasztalatai ki is mutatják, hogy talán miért is döntött így „a mosolykapu”…

A játék tartalomhiányos, kezelhetősége problémás, és olyan opciók hiányoznak belőle, amiket egy AAA lövöldözős játékban manapság már megszokottnak mondhatunk. De ez még semmi. A CrossfireX-nek elvileg kapásból ott kellett volna lennie az Xbox Game Passon a megjelenéstől kezdve. Ezzel csak az a baj, hogy az előfizetők közül többen nem tudtak hozzáférni a játékhoz. Itt egy szarkasztikus taps kijár a Smilegate-nek!

A játék hivatalos Twitter-fiókján olvashatjuk, hogy az Operation Catalyst-ot nem tudják a Game Pass-előfizetők elindítani, és most a fejlesztők igyekeznek a hibát elhárítani. Elnézést kértek a kellemetlen körülményekért, majd megköszönték a türelmünket, továbbá a nekik adott visszajelzéseket, mert nem szeretnék azt, hogy kiadnak egy játékot, majd azt szinte azonnal magára hagyják…

A játék weboldalán pár bugfixet már beígértek. A CAR-4-en a célzóka lövöldözés közben „ki-be” megy (mintha PC-n játszanánk, és eleresztenénk a jobb egérgombot). A célzási gyorsítás és az érzékenység beállítási lehetőségeit is meg akarják újítani, hogy az analóg karhoz kötődő, részletesebb opciók legyenek (gyorsulás, érzékenység, holt zóna, célzási rásegítés). A csúszás megáll, amikor egy objektum oldalának ütközünk, és a sebesség csökkenésének érzését is javítani fogják. A Boogieman nincs jól kibalanszolva. Nem lesz lehetséges ebben az állapotban több pontot szerezni, és a HP regen képességét is eltávolítják, hogy sokkal nehezebb legyen Boogiemanné válni. Végezetül a Classic és a Modern módok is több pályát kapnak majd. A hibajavítások márciustól kezdenek kigurulni.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu