Kiszélesedik az út a Road 96-nek: a többi konzolra is hamarosan itt lesz [VIDEO]

A DigixArt játéka, a Road 96 (amit a Ravenscourt adott ki) jelenleg ugyanis a PC mellett csak a Nintendo Switch-en érhető el.

 

A Road 96 nem friss, vagy legalábbis nem egy 2022-es megjelenés, ugyanis augusztus 16-án jött ki Nintendo Switch-re, továbbá PC-n mind a három nagyobb digitális bolton keresztül is elérhetjük (Steam, GOG, Epic Games Store). Nemsokára már PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is kijön (még kicsivel több mint két hónap van addig), sőt, lemezes példány is lesz. Ezekért a Merge Games felel majd.

A játék Steam-oldala elárulja, hogy 1996 nyarán játszódik a játék. Útra kelünk, szabadság, kalandozás, menekülés, a rezsim elől való menekülés és a túlélés lesz a terítéken. Kockázatos utunk lesz a határig, de közben hihetetlen karakterekbe futunk, és felfedezhetjük, hogy az ő történeteik egymáshoz kapcsolódnak, így a folyamatosan fejlődő kalandban több és több titok bukkan fel. De minden mérföld során döntéseket kell hoznunk, ami a kalandunkra is hatással lesz, nem beszélve az emberekről, akikbe belefutunk (na azért nem szó szerint); így akár a világ is megváltozhat.

Ezer út van Petria, egy autoriter nemzet földjén, és kérdés, hogy melyiket választjuk a Road 96-ben, ami egy őrült, de eközben szép utazásnak bizonyul. Izgalmas helyeket és szokatlan embereket lehet felfedezni, miközben a saját szabadságunkért utazunk kifelé az országból. A folyamatosan fejlődő történetet Tarantino, a Coen-testvérek, illetve Bong Joon-ho inspirálta, és a Valiant Heartsot és a Memories Retoldot létrehozó, díjnyertes csapat áll „a kilencvenhatos út” mögött.

Akcióból, felfedezésből melankóliából, az emberi találkozásokból és az őrült szituációkból lesznek pillanatok bőven, mindezt egy autoriter módon uralkodó hatalommal és az elnyomással szemben fogjuk átélni egy egyedi vizuális stílussal. A soundtrackben több, az 1990-es években sláger dal bukkan fel, és az ezer út kapcsán mindegyik játékos mondhatni a saját történetét valósíthatja meg a Road 96-ben.

A Road 96 április 14-én jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu