Batgirl: Michael Keaton újra denevérruhában a forgatási fotókon

MOZI HÍREK – Az HBO Max Batgirl című filmjének forgatásán készült fotókon megpillanthatjuk Michael Keaton visszatérését Batmanként, a klasszikus denevérruhában.

 

Michael Keaton Batmanje visszatért a Batgirl forgatásán. Jelenleg zajlanak a főforgatások az HBO Max készülő filmjében, melynek főszerepében Leslie Grace alakítja Barbara Gordont. Az már most köztudott, hogy Keaton először a The Flash című készülő szuperhősfilmben tér vissza a Sötét Lovag változataként, és azóta már arról is beszámoltak, hogy a Batgirlben is feltűnik majd. A forgatásról készült képek, amelyeket a közösségi médiában osztottak meg, az első pillantást nyújtják Keaton denevérruhás visszatéréséről.

A fotók a képminőséget tekintve hagynak némi kívánnivalót maguk után, de ahhoz mindenképpen eleget láthatunk, hogy felismerjük Keaton Batmanjét, és minden rajongó számára, aki nagyon várja a karakter visszatérését, van miért izgulnia. Azt nem tudni, hogy mikor kapunk hivatalos képet Keaton Batmanjéről, de Grace nemrég megosztott egy képet magáról a filmbeli Batgirl jelmezében, készen arra, hogy Gotham utcáin harcoljon a bűn ellen. A Warner Bros. talán megvárja, hogy Keaton először a The Flashben tűnjön fel, mielőtt a rajongók igazán közelről láthatják őt a denevérruhában.

Adil El Arbi és Bilall Fallah (Bad Boys for Life) rendezi a Batgirl-t Christina Hodson (The Flash) forgatókönyve alapján. Leslie Grace mellett Barbara szerepében J. K. Simmons tér vissza a filmbe, mint Jim Gordon, a lány apja, míg Brendan Fraser alakítja majd a gonosztevő Tűzmadarat. A további szereplők között szerepel még Ivory Aquino, Jacob Scipio, Rebecca Front és Corey Johnson.

Amikor kiderült, hogy Micheal Keaton a The Flash-ben újra eljátssza Bruce Wayne szerepét a Batman és a Batman visszatérben, a hír nagy visszhangot váltott ki a rajongók körében. Nem sokkal később arról számoltak be, hogy a tervek szerint Keaton marad a DCEU-ban, így megjelenése több lesz, mint egy cameo. A Batgirlben való későbbi szerepeltetése tovább erősíti a pletykákat, miszerint a DCEU egyik főszereplője lesz, bár azt is érdemes megjegyezni, hogy egyelőre nem szerződött le más projektekre.

Bár Keatonnak időbe telt, mire megértette, hogyan működik a multiverzum, örömmel vállalta, hogy visszatér Batman szerepében. Korábban már beszélt arról, hogy mi indokolta a visszatérését, és a színész bevallotta, hogy mindig is ott motoszkált a fejében a gondolat, hogy újra eljátssza a szerepet. Mivel Keaton meg volt győződve arról, hogy meg tudná csinálni a Batman visszatérést, nem kellett túl sokáig gondolkodnia, amikor jött az ajánlat, hogy ismét Batmant alakítsa.

„Őszintén szólva, mindig is azt gondoltam: ‘Fogadok, hogy vissza tudnék menni, és megint eljátszani kapni az ipsét. Így aztán arra gondoltam, Nos, most, hogy felkértek, meglátjuk, hogy sikerül-e” – mondta Keaton a The Hollywood Reporter című lapnak 2021-ben.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu