Uncharted előzményjáték Sully-val: a Days Gone stúdiójának másik tervét elvetették

A Sony Interactive Entertainment Bend Studio nem csak a Days Gone-t folytatta volna, hanem az Uncharted hátterét is kibővítették volna (igaz, ehhez a Naughty Dognak is áldását kellett volna adni rá).

 

Jeff Ross, aki korábban a Days Gone rendezője volt, már több mint egy éve elhagyta a korábban Eidetic néven futó stúdiót (nekik köszönhetjük a Syphon Filter-sorozatot és… 1996-ban a Bubsy 3D nevű kínzóalkalmatosság is tőlük származott), és azóta bizony eléggé kritikusan szólal fel a Sony-val kapcsolatban főképp amiatt, mert Jim Ryanék nem kezelik megfelelően a Days Gone-t (mivel az nem lett olyan blockbuster mint mondjuk a Horizon Zero Dawn, ami már több mint 20 millió értékesítésnél tart).

Ross Colin Moriarty vendége volt a Sacred Symbols podcaston, és itt felfedte, hogy ő szeretett volna egy Uncharted előzményjátékot csinálni, és itt nem Nathan Drake lett volna a főszereplő, hanem egy fiatal Victor Sullivan, azaz Sully. 25 éves lett volna egy stílusos világban, 1976 környékén. Megvolt az oka arra, hogy miért hagyta hátra az amerikai tengerészetet, és Ross szerint érdekes lett volna, hogy miképp leli meg a helyét fiatalon a világban. Katonaság helyett az utcára szabadult volna azzal a felkiáltással, hogy na akkor most egy szélhámos lesz.

Ross szerint az ő Sully-ja hasonlóan szexi lett volna mint a Sean Connery formálta James Bond. A hetvenes éveket a Joker, illetve a Once Upon a Time in Hollywood (magyarul Volt egyszer egy Hollywood, nahát, ezúttal nem fordítgatták nyakatekerten félre!) ábrázolásmódja inspirálta volna, és így nem lett volna klisésen bemutatva az a korszak.

Az érdekesség az, hogy a Bend korábban már dolgozott Uncharted előzményen! Itt írtunk a PlayStation Vitára 2011-ben (nyugaton 2012-ben) kiadott Uncharted: Golden Abyss-ról, aminek bár Nathan Drake volt a főszereplője, mégis megelőzte a játék sztorija a négy fő epizódot… szóval a Bendnek igenis volt tapasztalata a franchise-zal!

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu