Rebel Wolves: korábbi Witcher és Cyberpunk társfejlesztők új fejlesztőcéget alapítottak a Next-Gen RPG készítésére

A Witcher 3 rendezője új stúdiót alapít Rebel Wolves néven, a CD Projekt volt fejlesztőivel. A stúdió első címe, egy „AAA dark fantasy RPG” jelenleg is készül.

 

Konrad Tomaszkiewicz (Game Director – The Witcher 3, Head of Production/Secondary Game Director – Cyberpunk 2077) új csapatot állított össze az induló stúdióban, a Rebel Wolves-ban. A vágytól vezérelve, hogy egy szenvedélyes csapatot hozzon létre, amely elkötelezett a vibráló, erőteljes érzelmekkel és egyedi élményekkel teli virtuális világok létrehozása iránt, Konrad egy olyan új stúdiót képzelt el, amelynek egységes célja, hogy másképp csinálja a dolgokat, ugyanakkor mindig a csapatot helyezi előtérbe.

„Mindannyiunk számára itt a Rebel Wolvesnál a videojátékok mindig is olyasvalami voltak, amiről úgy éreztük, hogy a végzetünk, hogy csináljuk – valami, ami a DNS-ünkbe ivódott. Személy szerint nem is lehetnék boldogabb, hogy olyan barátokkal fogtam össze, akik osztoznak ebben a szenvedélyben. Egy olyan videojátékot fejlesztünk, amivel szívesen játszanánk, úgy, ahogyan a játékoknak készülniük kell. Szeretnénk továbbfejleszteni a cRPG műfajt felejthetetlen történetek megalkotásával és mély érzelmek felkavarásával, mindezt úgy, hogy közben egy szorosan összetartó csapatként dolgozunk, akit egy közös cél és ambíció köt össze. Közösen úgy képzeljük el a Rebel Wolves-t, mint egy olyan helyet, ahol a tapasztalt játékfejlesztők újra feléleszthetik szenvedélyüket, ahol a mesterségükre koncentrálhatnak és szeretetüket egy csodálatos, ambiciózus címbe önthetik. Kicsik és agilisak akarunk maradni – egy olyan hely, ahol az emberek ismerik egymást és törődnek egymással.” – állítja Konrad Tomaszkiewicz, a Rebel Wolves vezérigazgatója és játékigazgatója.

A Rebel Wolves azzal a törekvéssel született, hogy elszakadjon az AAA fejlesztőstúdiók súlyától, és minden célt csapatként közelítsen meg. A magányos farkas lehet erős, de az igazi erő a falkában rejlik. Az elkövetkező hónapokban a Rebel Wolves felvételt hirdet a stúdió különböző pozícióinak betöltésére, mind házon belül, mind távmunkában, további információkért pedig a [email protected] címen lehet jelentkezni.

Az olyan projektekből, mint a The Witcher sorozat, a Cyberpunk 2077, a Thronebreaker és a Shadow Warrior 2, az iparági veteránokból álló tehetséges csapatot egyesítő Rebel Wolves egy új stúdió, amely a tisztesség, a csapatmunka és a nyitottság alapjaira épül. A küldetés által egyesítve, miszerint a csapat az első – MINDIG -, hisznek abban, hogy a boldog emberek nagyszerű játékokat hoznak létre, miközben arra törekszenek, hogy első projektjükkel forradalmasítsák az RPG műfaját. Egy tervezett saga első darabja, a Rebel Wolves első címe egy AAA dark fantasy, amely az Unreal 5 motoron belül készült.

„Annak érdekében, hogy igazán nagyszerű játékokat hozzunk létre, nem fogunk trendeket vagy számokat hajszolni. A célunk világosan meghatározott: emlékezetes játékokat létrehozni, megható történeteket mesélni és zsigeri érzelmeket kiváltani. Ez ambiciózus, igaz – és én örülök neki. A művészetnek ambícióra van szüksége. Nem akarok egy újabb játékot készíteni. Olyan címeken akarok dolgozni, amelyekre az emberek emlékezni fognak.” – Jakub Szamałek – narratív rendező és főíró.

A Rebel Wolvest Daniel Sadowski dizájnigazgató (Witcher 1, Nitreal Games, Growing Up), Jakub Szamałek narratív igazgató és főíró (Witcher 3, Cyberpunk 2077, Thronebreaker), Tamara Zawada animációs igazgató (Witcher 3, Shadow Warrior 2, Capcom Vancouver), Bartłomiej Gaweł művészeti igazgató (Witcher 1-3), Michał Boryka pénzügyi igazgató és Robert Murzynowski stúdióvezető alkotja.

„A magányos farkas lehet erős, de az igazi erő a falkában rejlik. A Rebel Wolves egy új játékfejlesztő stúdió Varsóban, Lengyelországban. A stúdió csapata több éves játéktervezési tapasztalatot egyesít, olyan címek társalkotójaként, mint a The Witcher 3, a Cyberpunk 2077 és sok más. Jelenleg egy AAA, történetvezérelt RPG-sagán dolgoznak PC-re és next-gen konzolokra”. 

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu