A Horizon Forbidden West hatalmas szobrokkal ünnepli a megjelenést, amelyekkel PS5-öt nyerhetsz! [VIDEO]

A félelmetes Clawstrider, sőt maga Aloy is feltűnt többek között Madrid, Firenze és Sydney utcáin, hogy népszerűsítsék a Horizon Forbidden Westet.

 

 

Tegnapelőtt végre megérkezett a Horizon Forbidden West, ami hatalmas öröm az Aloy-rajongók és általában a nyílt világú kalandjátékok kedvelői számára. A program számos nyílt világú funkcióban áttörést jelent, amivel a Guerrilla Games akarja feszegetni a videójátékok e népszerű stílusának néhány korlátját.

Rengetegen köszöntötték a megjelenést mind a PlayStation, mind a játékipar nagy stúdiói részéről. A Naughty Dog, a Ubisoft vagy a Sucker Punch gyönyörű illusztrációkat osztott meg Aloy új kalandjának üdvözlésére. De nem csak az interneten ünnepeltek: a világ egyes városainak utcáin lenyűgöző, életnagyságú szobrokat kapott a Clawstrider, a játék egyik halálos gépe.

A világ városainak utcáin hatalmas Clawstrider-szobrok tűntek fel!

A világ több városában is láthattuk őket, és nem egyedül érkeztek. A talapzatuknál ugyanis megtalálhatjuk a PlayStation Treat Codes programjának egyik kódját, amellyel PS5-öt nyerhetünk. A cég bejelentette, hogy e hónap 15. és 28. között különböző helyeken találhatunk különböző kódokat, amelyekkel március 7-ig vehetünk részt a promócióban.

A részvételhez a PlayStation Network azonosítónkkal kell regisztrálnunk. Az új kódok megtalálása után a kódnak megfelelő küldetésben feloldhatunk egy kérdést, amelynek megválaszolása után a küldetés jutalmaként egy PS5-öt nyerhetünk. Minden egyes kóddal esélyt kapunk a részvételre és a PS5 megnyerésére.

A gépek szobrai mellett a PlayStation Italy egy fantasztikus Aloy-szobrot is készített Firenzében a franchise új részének megjelenése alkalmából. Az alkotás érdekességei között felfedezhettük, hogy ezt a szobrot már láthattuk az új PS5 játékokat népszerűsítő trailerben, a Play Has No Limits-ben. A videó arról híresült el, hogy számos utalást rejtett a PlayStation jövőjével kapcsolatban.

Forrás: PlayStation.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu