Patrick Stewart megtörte a hallgatását a Doctor Strange 2 traileréről: tényleg ő van benne? [VIDEO]

MOZI HÍREK – Patrick Stewart sokakban kétségeket ébreszt azzal kapcsolatban, hogy visszatér-e X professzorként a Doctor Strange 2-ben, annak ellenére, hogy a trailerben hallhattuk.

 

Sok Marvel-rajongó már ünnepel: úgy tűnik, hogy Patrick Stewart visszatér X professzorként, de még ne bontsunk pezsgőt. A Doctor Strange az őrület multiverzumában című film nemrégiben bemutatott trailerében egy nagyon ismerős hangot hallhattunk, látszólag Stewartot, aki az X-Men szerepét alakítja újra. Ezen az ugratáson túl hivatalosan nem erősítették meg a színész részvételét, és mind Stewart, mind a Marvel visszatartotta magát a magyarázattal.

Stewart most a Comicbook.com-mal folytatott friss beszélgetésében megtörte a csendet a helyzetről. A veterán színész arra célozgat, hogy talán valójában nem is ő látható a Doctor Strange 2 trailerében. Azt mondja, hogy az emberek évtizedek óta „utánozzák” a hangját, és nem az ő hibája, ha az emberek ezt egy bizonyos módon érzékelik, például, hogy szerepel-e majd egy bizonyos Marvel-folytatásban. Ahogy Stewart kifejtette:

„Tudjátok, az emberek azóta utánozzák a hangomat, amióta 60 évvel ezelőtt színpadra léptem. Szóval, ez nem az én felelősségem”.

Lehetséges, hogy Stewart igazat mond. Stewartról már korábban is pletykálták, hogy szerepelni fog a filmben, és lehet, hogy a Marvel marketingcsapata csupán szórakozik egy kicsit ezen egy X professzor-imitátorral. Még így is valószínűbbnek tűnik, hogy Stewart kitér a kérdés elől, hogy a lehető legnagyobb meglepetésként tartsa meg a pletykált visszatérését. Ne felejtsük el, hogy Andrew Garfield az elmúlt évet azzal töltötte, hogy tagadta a Pókember: Nincs visszaút című filmben való részvételét, mielőtt decemberben, a film bemutatójával végre igaznak bizonyította a pletykákat.

 

MOZI HÍREK - Megérkezett a Doctor Strange az őrület multiverzumában teljes trailere, miután először a Super Bowl alatt mutatták be.
Még sok meglepetés lesz a Doctor Strange 2-ben

 

Patrick Stewart esetleges visszatérése X professzorként csak egy lenne a sok meglepetés közül, amit Sam Raimi rendező tartogat a Marvel-rajongók számára a Doctor Strange az Őrület multiverzumában. Más hivatalosan megerősített dolog nincs, de a trailer az Illuminati nevű szuperhőscsapat bemutatkozását ugratta. Ebbe Tony Stark is beletartozik, és mivel Robert Downey Jr. befejezte a szerepét, pletykák szerint Tom Cruise is feltűnik egy Vasember-változatban.

Mindenesetre a Marvel sokat tartogat magára a filmre, függetlenül attól, hogy mit sejtet a trailer. Raimi rendezi a filmet Michael Waldron forgatókönyve alapján. Benedict Cumberbatch visszatér a címszereplő szuperhős szerepében Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Michael Stuhlbarg és Rachel McAdams mellett. Stewart X professzorként tűnik fel a filmben, de az is lehet, hogy nem, és ahogy a trailerben is látszik, nem tudni, hogy ki jöhet még a multiverzum megtörtével.

A film szinopszisa így szól: „A Marvel Studios Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmjében az MCU feloldja a multiverzumot, és minden eddiginél messzebbre tolja annak határait. Utazz az ismeretlenbe Doctor Strange-dzsel, aki régi és új misztikus szövetségesek segítségével bejárja a Multiverzum észbontó és veszélyes alternatív valóságait, hogy szembeszálljon egy titokzatos új ellenféllel.”

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu