Itt a Doctor Strange az őrület multiverzumában második szinkronizált előzetese

MOZI HÍREK – Nem sokkal a Super Bowl 56 kezdete előtt a Marvel Studios meglepett minket a Marvel Moziverzum következő filmjének, a Doctor Strange in the Multiverse of Madnessnek új trailerével.

 

Az előzetesben tömérdek új jelenetet láthatunk, de egy különleges jelenet elszabadította az őrületet. Hogy miért? Hiszed vagy sem, Patrick Stewart X professzoraként tűnik fel benne. Ez lenne a második alkalom, hogy az X-Men – a Fox-tól származó – karaktere jelen van az MCU-ban – Evan Peters Pietroja után a Wandavisionben.

Miért jelentős X professzor jelenléte a trailerben? Néhány napja kezdtek el pletykálni arról, hogy a Doctor Strange-ben állítólag az X-Men több tagja is megjelenik az Őrület multiverzumában, köztük Charles Xavier is. A trailer tehát részben megerősíti a kiszivárgott információkat.

Korábban maga Patrick Stewart is elismerte, hogy volt néhány találkozója Kevin Feige-gel, a Marvel Studios igazgatójával. Ugyanakkor azt is világossá tette, hogy X professzor szerepének már vége. Érdekes módon ugyanezzel a nyilatkozattal Andrew Garfield is megkerülte a Pókember: Nincs visszaút című filmben való részvételét. Szóval már régebben is világos volt, hogy szabad leírni Stewardot a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben.

Az X professzoron túl a Doctor Strange az őrület multiverzumában trailerében többet láthatunk a varázslóról, aki komoly problémával néz szembe, olyannal, amit ő maga szabadított el a harmadik Pókember-filmben, ráadásul még Marvel Kapitánnyal is harcolnia kell. Természetesen America Chavez és Wanda is jelen van, akik alapvető szerepet játszanak majd a játékfilm narratívájában. És persze ismét láthatjuk Doctor Strange-et, ismertebb nevén Supreme Doctor Strange (Mi lenne, ha…?) változatát.

A Doctor Strange in the Multiverse of Madness május 6-án kerül a mozikba. A szinkronizált trailerben Horányi László magyar hangját hallhatjuk, aki korábban Patrick Stewart hangja volt X professzoros szerepeinél.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu