Hitman III: ezek jönnek márciusban

Az IO Interactive közölte, miken dolgoznak a 47-es ügynök körül (miközben azért a Project 007-tel foglalkoznak).

 

A dán stúdió szerint játékonként egy új Arcade szerződés jön a Hitman reboot-trilógiába. A The Nebulae, a The Genera és a The Vitae valamelyikének teljesítése a Sieger AR52 Tactical fegyvert jelenti. Aztán az Arcade Contractokon belül újra bevezetik a küldetésismertetőt minden egyes küldetéshez. Lesz egy egyetlen komplikáció, bonyolító tényező, amely minden egyes szerződésben tartósan fennáll majd, de a The Deceitsből kivették a „minden test elrejtése” és a „kamerás visszaszámlálás” (Camera Countdown) opciót; a „One Pacification” megmaradt.

A The Codices-ből kivették az „egy álcaváltásos” (One Disguise Change) és a csak fejlövéses (Headshots Only) bonyolítást. Megmaradt a „nincs civil áldozat” (No Civilian Casulties). A The Ellipsesből kivették a „nincs ballisztika” és a „kamerás visszaszámlálás” (No Ballistics, Camera Countdown) párost, de megmaradt a „minden holttest elrejtése” (Hide All Bodies) bonyolítás. Ezt azért tartották meg, hogy a játék összhangban maradjon az egyes szerződések első komplikációjának megtartásával, és hogy ne legyenek ranglistákkal kapcsolatos problémák. A jövőbeni Arcade szerződésekben nem fog visszatérni.

A közelgő változások az Arcade szerződésekben? Minden Elusive Target három célpontot tartalmaz, és nem lesznek olyan bonyodalmak, ahol kreativitásunkat korlátozzák, vagy azonnali kudarcot eredményezhet (pl. Hide All Bodies). És még megvizsgálják, hogy opcionális legyen az Elusive Targetek esetében a bonyolítás. Ha a stúdió nem találkozik váratlan problémákkal, akkor a következő frissítéssel módosítani fognak.

A harmadik Elusive Target a Hitman 3 második évében a The Collector, akit március 11-étől tíz napon át lehet elkapni. A kihívásokon keresztül megnyitható ET-s kosztümök megnyitásában segíteni fog, ha ezt a célpontot ki tudjuk iktatni. A dán stúdió több Hitman 1-es pályát is támogatni szeretne a Contracts módban. A Hitman 1 Patient Zero kampányában négy küldetés van. A The Source már támogatott, a The Author és a Patient Zero pedig március 17-én kap Contracts-támogatást. A The Vector nem kap támogatást, az indoklás mögött pedig annak dinamikus jellege és egyedi, mesterlövész-központúsága keresendő.

Eltávolították a vírusfertőzéses játékelemeket a Hokkaido küldetésből, hogy a mód szellemében a kreatív lehetőségeket magasan tudják tartani. Minden Patient Zero küldetés kap egy Featured Contractet, és az IOI szerint ezek egyfajta minisztorit adnak elő. Március 24-én Arcade szerződések jönnek az Elusive Target Arcade-be; egy Arcade szerződés a trilógia mindhárom részéből átemel Elusive Targeteket. Így lehet megszerezni a HWK21 Covertet.

Forrás: TrueAchievements

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu