Charlie Cox egyetlenegy döntő dolgon változtatna, amikor majd Daredevil visszatér

MOZI HÍREK – Habár Daredevil jövője ismeretlen, Charlie Cox egy döntő változást remél, amikor a Marvel karakter visszatér.

 

 

Most, hogy Daredevil jócskán bekerült az MCU-ba, a karakter várhatóan átesik néhány változáson. Az egyik változás, amit a főszereplő Charlie Cox remél, az a jelmez: a színész arra vágyik, hogy a karakter végre az ikonikus „DD” szimbólumot viselje a mellkasán. Egy olyan elem, ami eddig hiányzott a Marvel-karakter Cox-féle iterációjából.

„Ha lesz valami új ruha, vagy ha megváltozik, vagy átdolgozzák, vagy bármi más, akkor sokkal szórakoztatóbb lesz a rajongók számára, hogy átéljék azt a pillanatot, amikor azt mondják: >>Ó, basszus, ez az!<< Azt mondanám, hogy mindig is tetszett az ötlet, hogy Matt utazásának egy bizonyos pontján, az érzelmi utazása során, és ismétlem, nem tudom, hogy mi minden történik, vagy mi fog történni, és hogy ez hogyan kapcsolódik ahhoz, amit már megcsináltunk, fogalmam sincs. De mindig is tetszett az ötlet, hogy egy bizonyos ponton úgy érzi, hogy kiérdemelte a jogot, hogy a DD [a mellkasán] legyen, ami nekünk még soha nem volt.”

A Comicbook.com-nak adott interjújában Cox kifejtette, hogy a szimbólum megjelenése hogyan kapcsolódhat Matt Murdock szuperhősként való fejlődéséhez. Valami, amit a színész, és kétségtelenül a közönség is szívesen látna a képernyőn kibontakozni.

„És egy nap majd meghozza ezt a döntést; tanúi lehetünk ennek a fejlődésnek a képernyőn.”

„Ez csak egy kis ötlet volt, ami úgy gondoltam, hogy nagyon király lenne.”

Eddig Charlie Cox Daredevil-sorozata során a karakter a másik irányba ment, a harmadik évadban a vörös ruha és a szarvas fejfedő helyett a fekete, nindzsa-szerű jelmezéhez tért vissza. De mivel Cox Matt Murdockja a Pókember: Nincs hazaút című filmben nyújtott közönségkedvenc cameóját követően most már a Marvel Moziverzumban is szerepel, minden bizonnyal itt a tökéletes alkalom, hogy Daredevil megkapja a szimbólumot és ezzel az eddigi legképregényhűbb jelmezét.

A Daredevil a Jessica Jones, a Luke Cage és A Megtorló együtt nemrég hagyta el a Netflixet, és a tervek szerint március 16-tól a Disney+-on lesz elérhető.

Forrás: Comicbook.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu