Tartalmi bővítéssel jön négy újabb konzolra a Paradise Killer [VIDEO]

A Kaizen Game Works és a Fellow Traveller (az utóbbi a kiadó) a Sony és a Microsoft konzoljaira is kihozza a PC-n és Nintendo Switch-en már régóta elérhető játékot.

 

Ki is mondhatjuk, hogy másfél éve, ugyanis 2020. szeptember 4-én jött ki a Nintendo Switch-re és PC-n a . A Paradise Killer, ami most PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PlayStation 4-re és Xbox One-ra tart, ráadásul tartalmilag bővített kiadásban. A 2020 novemberében megjelent konzolokon 4K felbontással, 60 FPS-sel játszhatjuk a nyomozós kalandokat, de még megemlíthetjük a sugárkövetést (ray tracing), a gyors töltési időt, Xboxon a Smart Delivery-t, PlayStation 5-ön a napszakot jelző fénycsíkot és a haptikus visszajelzést a DualSense kontrolleren.

Milyen új tartalmak jönnek? Nos, Új zenék, új lények, küldetések, díjak, gyűjthető tárgyak, továbbá PC-n Steam achievementek is jönnek (ugyanis az összes platform érintett), de teljesítménybelileg is erősödni fog a Kaizen Game Works játéka, ami ezzel egy időpontban PC-n az Epic Games Store-on is fel fog bukkanni. Szintén március 16-án jön az About That… Paradise Killer B-Sides néven futó album, amit Barry „Epoch” Topping szerzett. A játék új verziójában a dalok éneket, feldolgozásokat, és plusz dalokat hordoz (de az albumban lesznek exkluzív felvételek is). A tracklista: Moonrise Rapture, About That…, Unlimited∞Luv, Misunderstand, To The Heart [Vocal Version], House of Bliss [Vocal Version], 08:00 ~ Another Last Day, Leaving [Piano Arr.], Lady Blue [MEEBEE & Okumura. Remix], Christmas With U, About That… [Instrumental], Paradise (Stay Forever) [Instrumental].

A néhány évezredenként regenerálódó szigeten, Paradise-on játszódó nyomozós játékra tehát nem kell sokat várni az Xboxosoknak és PlayStationösöknek, ugyanis a Paradise Killer március 16-ától lesz kapható PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is. Kérdés persze, hogy a zárt ajtók mögött ki követte el a gyilkosságot, és ez a tévútra tévedt emberi civilizáció miért akar halott földönkívüli isteneket feltámasztani…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu