Három és fél hónapos halasztást kapott a Forspoken

A Square Enix és a Luminous Productions játéka sem tudta tartani az eredetileg kitűzött megjelenési dátumot. Szokjuk meg, hogy idén is még hallani fogjuk néhányszor, hogy késni fog valamelyik játék…

 

A Forspoken, ami egy nyílt világú akció-RPG lesz a Luminous Productionstől, eredetileg május huszonnegyedikén jött volna ki. Ezt a dátumot szépen el is felejthetjük. A játék hivatalos Twitter-oldalán olvashatjuk a halasztásos bejelentést, és az indoklás a késleltetés mögött nem nagyon igényel találgatást.

Az új megjelenési dátum október tizenegyedike a Forspokennek, így valóban három és fél hónappal később jut el a boltokba. Egy új, izgalmas IP-ről van szó, és a Luminous Productions olyan játékvilágot és hőst akar elhozni a játékosoknak, hogy ők éveken keresztül élvezhessék ezeket. Ezt a két aspektust el szeretnék találni, és ez mondhatni csúcsprioritás számukra. Ezért a következő néhány hónap során minden erejükkel ezen fognak dolgozni: finomhangolni fogják a Forspokent, és alig várja a japán stúdió, hogy Frey utazását idén ősszel átélhetjük. Ezután megköszönték a megértésünket és folytatólagos támogatásunkat, majd hozzátették, hogy hamarosan további részleteket fognak közölni a Forspokenről.

Szeptemberben ezt írtuk a játékról: „[a videó többet is elmond] Frey-ről, aki mondhatni az utca embereként nőtt fel (nem 18+ értelemben). New York városában kemény gyerekkora volt, de ennek ellenére is kitartó figuráról van szó, és az új, történetre kitérő videóban bepillantást nyerhetünk a Forspoken mágiával átöntött harci rendszerébe, továbbá a dinamikus, gyors mozgásba. Ezek mind fontos szereppel rendelkeznek a játékmenetben.

Frey több tucatnyi spellt meg fog tanulni Athia szép, ám könyörtelen területét átjárva. Többféle környezetben megfordul, és a mágiával megtuningolt parkour sem maradhat ki. A dinamikus, akrobatikus mozgás és a misztikus képességei miatt Frey gyors, „folyékony” módon közlekedhet Athián át. Más karaktereket is láthatunk azért a videóban: például Cuff, Frey társa egy élő karkötő, akit Jonathan Cake szólaltat meg, és ő segít az eligazodásunkban.”

A Forspoken tehát október 11-én jön PlayStation 5-re és PC-re (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu