A Returnal is jobb társaságban: érkezik a co-op és túlélő mód! [VIDEO]

Returnal: Ascension néven jelentette be a Housemarque az ebben a hónapban elérhető új tartalmakat.

 

 

A Returnal a 2021-es év egyik nagy PlayStation-meglepetése volt – nemrég 8 kategóriában jelölték BAFTA-díjra! – , egy olyan akciójáték, amely a triple A értékekre építve egy frenetikus és kihívásokkal teli, árkád szellemiségű játékot alkotott. Sok szó esett arról, hogy ez a sci-fi shooter mennyire megterhelő, ám úgy tűnik, a Housemarque sem akarja, hogy egyedül szenvedj.

A PlayStation-stúdió a State of Play alkalmából leleplezte a következő nagy frissítést, az Ascension névre keresztelt új kooperatív módot és a Tower of Sisyphus névre keresztelt túlélő módot. A Returnal Ascension március 22-én lesz elérhető ingyenes frissítésként.

Az ingyenes frissítés március 22-től érhető el

A kooperatív módban való játékhoz a kényszerleszállás közelében található Chronosis portálba kell belépned, és nyilvános ciklust szervezhetsz vagy csatlakozhatsz hozzá, de ha inkább egy barátoddal szeretnél játszani, privát ciklust is létrehozhatsz. A Tower of Sisyphusban a játék egy eszkalációban tesz majd próbára minket, ahol a kihívás egyre nagyobb lesz.

A torony minden egyes fázisa egy Algosszal való találkozásban csúcsosodik ki, ami szintén egyre nehezebb lesz, ahogy haladunk előre az emeletein. Az arcade szelleméhez hűen ez a mód is tartalmazni fog előrehaladás-követést, pontszámokat és ranglistákat, ahol barátainkkal versenyezhetünk a csúcs eléréséért. A toronyhoz új narratív tartalom is társul majd. Ha már megszenvedted és élvezted a Returnalt, örömmel fogod tudni, hogy a készítők már a következő játékukat készítik.

Forrás: PlayStation.blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu