Forspoken: a halasztás után többet is láthatunk belőle [VIDEO]

A minap számoltunk be arról, hogy a Luminous Productions játéka, a Forspoken nem fog májusban megjelenni, de ezért kárpótolnak minket.

 

 

A Square Enix bemutatott egy új videót a Forspokenből, továbbá az egyik új képről megerősítette a japán kiadó, hogy az észak-amerikai lemezes kiadás megfordítható borítójaként ez fog szolgálni.

A videóról a Square Enix azt írja, hogy az új játékmenetben főszereplőnk, Frey Holland Athia világában igyekszik életben maradni, miközben ezen átutazik. Így betekintést nyerhetünk a szép, ám veszélyesnek nevezett világ mellett az ellenfelek kinézetébe is, továbbá láthatjuk, hogy milyen mágikus erőket használhatunk a Forspokenben.

A trailer még bemutatja azt is, hogy Frey önbizalommal teli, mert készen áll Athia és annak embereinek megmentésére, de a feladat nem lesz számára sem egyszerű. Lesznek kihívások rendesen az ismeretlen világban, ahová hirtelen teleportált. Frey képességei között meg lehet említeni a Storm Dartot: ennek segítségével főhősnőnk elektromos energiát vethet be a harcok során, az Eagre mozdulattal pedig vízfalakat képes emelni.

Láthatjuk Athia világában a Break negatív, káros hatását: ez a miasma mindent korrumpál, amihez hozzáér, beleértve az embereket és állatokat. A Gigas a földet megrengeti, az Apsaravais pedig repül, de ez csak a jéghegy csúcsa: ennél több is várni fog ránk a Forspokenben. Ott van például egy sárkány is, de a videóban láthatjuk a gyors tempójú parkourködést is, hogy az erőteljes lény támadásait ki tudja kerülni.

Ez csak az első videó. Van egy másik is, amit a Game Informer közölt, miután bejelentette, hogy a következő szám címlapsztorijaként a Forspoken szolgál. Terada Takefumi, az akció-RPG rendezője azt nyilatkozta, hogy a Forspoken fókuszába a varázslatokat helyezték, ezért mindent megtettek, hogy változatosságot tudjanak kínálni a játékosoknak. Húsz támadási spell lesz, de ezek között lesznek nekünk segítő varázslatok is.

A Forspoken október 11-én jön PlayStation 5-re és PC-re (Steam , Epic Games Store , Microsoft Store).

Forrás: Gematsu, Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu