Christopher Lloyd összeállt Ryan Reynoldsszal és Mark Ruffalóval Az Adam-projekt promójában [VIDEO]

MOZI HÍREK – Mivel hétvégén életbe lép a nyári időszámítás (az USA-ban), Ryan Reynolds Az Adam-projekt és egy régi „időszakértő” segítségével egy epikus PSA-t készített.

 

 

Ryan Reynolds legújabb Netflix-filmjét, Az Adam-projektet tegnap mutatták be – kritikánk még a mai napon érkezik, szóval ahogy a bölcs angol mondaná, „stay tuned.” A film egy férfi történetét meséli el, aki visszamegy az időben, hogy gyermeki énje segítségével megmentse az emberiséget. Ahogy az várható volt, Reynolds nem hagyta volna, hogy a film megjelenjen anélkül, hogy ne készítsen néhány barátja segítségével valami szórakoztató kis promót. Éppen ezért egy különleges PSA-t kaptunk Reynoldstól és Az Adam-projekt másik sztárjától, Mark Ruffalótól a nyári időszámításról, amiben Christopher Lloyd „időszakértő” tudását is igénybe veszik.

A videóban, amelyet Ruffalo, Reynolds és a Netflix Geeked Twitter-fiókja osztott meg a közösségi médiában, a film sztárjai bemutatják Lloydot, hogy elmagyarázza, miért is jó, hogy hétvégén veszítünk egy órát.

„Ryan és én is játszottunk már olyan szuperhősöket, akik időutazást tettek” – kezdi Ruffalo, majd Reynolds folytatja: „És az új filmünk, Az Adam-projekt is az időutazásról szól, így kötelességünknek éreztük, hogy ezen a hétvégén közszolgálati közleményt készítsünk a nyári időszámításról, mert nem akarjuk, hogy lemaradj a filmünkről.”

Miután rámutatnak, hogy a Netflix-filmnek ez nem igazán számít, mivel „nincsenek vetítési idők”, a páros bemutatja Lloydot, aki „olyan epikus beszédet mond, mint a filmjük” az időről. A háttérben játszó drámai zene mellett Lloyd belekezd a szintén drámai monológjába:

„Jól tudom, mit jelent az idő. 83 éves vagyok. Számomra az évek perceknek tűnnek.”

„Mégsem az emlékek között időzöm. Mert az élet az előrehaladásról szól. Nem csak a jövőbe, az ismeretlenbe. Ezen a hétvégén egy órát veszítünk. De talán nyerünk egy kis perspektívát. Tehát ahogy előre ugrunk, bármit is tartogat az élet, ragadjuk meg a kezünkkel és legyünk bátrak. Mert annak ellenére, amit a filmek tanítanak nekünk… nem mehetünk vissza. „

A promó alább megtekinthető, amelynek végén Reynolds és Ruffalo dicsérik a Vissza a jövőbe sztárját, majd egy kis gúnyt űznek magából a nyári időszámításból.

A Netflix már bebizonyította, hogy mennyire népszerű lehet egy az 1980-as évekbe helyezett cselekmény, pl. a Stranger Things című sorozattal, amely három évadon keresztül igyekezett megragadni a kultikus évtized hangulatát, és ezt folytatja a pár hónap múlva érkező 4. évadban is. Most Az Adam-projekt valami hasonlót húz, és egy olyan izgalmas időutazós kalandot nyújt, amit Steven Spielberg is készíthetett volna a 80-as évek közepén.

Az Adam-projekt már megtekinthető a Netflixen.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu