Megjelent a legújabb Morbius teaser – Megtalálja vajon főhősünk a gyógyírt betegségére? [VIDEO]

Az új teaser Dr. Morbius kettészakadó pszichéjére helyezi a hangsúlyt.

 

Továbbra is kérdéses, hogy a Jared Leto által alakított Dr. Michael Morbius a szuperképességét gyógyírként használhatja-e betgségére a Sony készülő képregényadaptációjának legújabb teaserében. Dr. Morbius egy sok szenvedést átélt antihős a Pókember közös univerzumában, aki a film során lassan átalakul egyfajta gonosztevővé.

A hivatalos Morbius Twitter-fiók osztotta meg a film új teaserét; a film középpontjában Dr. Morbius és a Matt Smith által alakított gyerekkori barátja áll, mivel mindketten ugyanabban a ritka vérbetegségben szenvednek. Morbius tudósként küzd, hogy meggyógyítsa magát; ennek következtében azonban egyfajta transzgenikus vámpírizmusra tesz szert.

Morbius meg akar menteni másokat, akik ugyanazt a szenvedést élik át, mint ő, ám veszélyes játékba kezd. Bár eredménye eleinte radikális sikernek tűnik, a benne lakozó fenevad elszabadul. Vajon képes lesz-e legyőzni gonosz oldalát, vagy megadja magát új erejének?

A teaser kibontja Morbius belső konfliktusait és szenvedéseit. Barátja azt hiszi, hogy sikeresen megtalálta a gyógymódot, bár az orvos úgy érzi, hogy elátkozta magát és egy szörnyeteg életét kell élnie. Ez vezet ahhoz, hogy barátja, Loxias Crown a főgonosz Hungerré változik. A történet során így a két barát egymás ellenségévé válik.

A Morbius egy rendkívül ellentmondásos karaktert mutat be a Marvel karakterek között. A filmet Daniel Espinosa rendezte, a forgatókönyvet pedig Matt Sazama és Burk Sharpless írta.

Daniel Espinosa, elmondta, hogy Morbius szerepében csak Letót tudná elképzelni, és senki mást.

„Jared Leto volt az egyetlen színész, aki igazán el tudta játszani Morbius szerepét. Ez nem igazán választás volt – hanem predesztináció” – mondta a rendező, mielőtt elhalmozta dicsérettel főszereplőjét. „Jareddel csodálatos dolgozni – teljesen felkészülten érkezik a forgatásra, teljesen belemerül a karakterébe. A karaktereihez való hozzáállásáról vált ismertté, de igazán meglepő volt látni, hogy mennyi érzelmet tudott kicsikarni Dr. Michael Morbiusból. Az elejétől a végéig erős az elhivatottsága, több mint színész. Ő egy kolléga, egy partner.”

Maga Jared Leto is megkedvelte új szerepét.

„A Morbius lehetőséget adott nekem, hogy eljátszhassam ezt a karaktert, aki tényleg három elég jelentős átalakuláson megy keresztül – Nagyon-nagyon betegen indul, és egy betegség gyógymódját keresi… aztán megtalálja a gyógymódot, és erősebbé és erősebbé válik, mint valaha is volt” – mondta a színész. „Aztán történik egy másik átalakulás is. Ez egyfajta tökéletes szerep volt számomra. Őszintén szólva nagyon élveztem”.

Jared Leto főszereplésével, valamint Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal és Tyrese Gibson alakításában a Morbius 2022. április 1-jén kerül a mozikba.

Forrás: Movie Web

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu