Sniper Elite 5: a hiteles, második világháborús lőfegyverek [VIDEO]

A Rebellion egy külön videót szentelt annak, hogy bemutassa, milyen fegyvereket alkalmazhatunk a Sniper Elite következő felvonásában.

 

Jason Kingsley, a Rebellion Developments vezérigazgatója a sajtóközleményben azt írta, hogy a Sniper Elite mindig is a hiteles fegyveres harcokról szólt, és ezt új szintre akarták emelni a Sniper Elite 5-tel: a fegyvereik érzésére és karakterisztikájára koncentráltak, továbbá a pisztolyoknak és a másodlagos fegyvereknek (pl. géppisztolyok) készítettek egy Ironsights perspektívát (célzókázás).

Több ezer órányi játéktesztelés zajlott a franchise során, és tiszta lett, hogy mindenki saját, egyedi módon játszik, és ezért hozták létre a fegyverek testreszabásáról szóló rendszert, hogy képesek legyünk nekünk megfelelően adoptálni fegyvereinket, mivel így élvezhetjük az élményeket, hiszen nekünk megfelelő módon vethetjük be lőfegyvereink armadáját.

Több mint kétszáz opciót kapunk a Sniper Elite 5-ben. Célzóka, hangtompító, nagyobb tölténytár… így elég szépen be lehet hangolni a fegyvereinket a küldetésektől és játékstílusunktól függően. A fegyverkiegészítőket és testreszabási opciókat főleg úgy nyithatjuk meg, hogy a pályákon megtaláljuk a munkapadokat. A fegyvereink négy statisztikával rendelkeznek: lőerő, tüzelés sebessége, kezelhetőség, mozgékonyság (power, rate of fire, control és mobility). Egy lopakodásra kihegyezett játékos a lőerőt és a tüzelés sebességét preferálná a másik két statisztika kárára. Aki pedig inkább a run-and-gun stílust (pl. Call of Duty) kedveli, a kezelhetőséget és a mozgékonyságot erősíti a lőerő és a sebesség kárára.

A Sniper Elite 5-ről régebben írtuk már, hogy május 26-án érkezik PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A(z Xbox) Game Pass részeként is elérhető lesz majd a Rebellion játéka. „Aki előrendeli a Sniper Elite 5-öt, a Wolf Mountain nevű Target Führer-kampányt is megkapja. Bejutunk a Berghofba, Hitler hegyi rejtekhelyére a bajor Alpokban. Ez tele lesz a Führer személyes testőreivel, és a sasszemű mesterlövészeknek több gyűjthető tárgy is lesz. A lehető legkreatívabb módon kell amúgy a náci vezetőt kiiktatni. Másik pluszként a P.1938 hangtompítós pisztoly jár, ami egy, a különleges alakulatnak szánt kísérleti prototípuson alapul. Hangtompítása miatt nem fog feltűnően zajt kelteni,” írtuk két hete.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu