Az Abandoned alkotói több Twitter-üzenetüket is törölték

Az Abandoned körüli „rejtély” úgy tűnik, nem szűnik meg, pedig a Blue Box Game Studios-tól sokat vártunk… Létezett eggyáltalán valaha a játék?

 

Úgy tűnik, az Abandoned körüli rejtély még messze nem ért véget, vagy mégis? Mint a közösségi médiában kiderült, a BLUE BOX Game Studios az elmúlt napokban több olyan bejegyzést is törölt a Twitteren, amelyben a fejlesztőcsapat a játékkal kapcsolatos tervekről számolt be, többek között a három hónappal ezelőtt bejelentett demóverzió megjelenéséről, amelyről többet nem hallottunk.

A BLUE BOX Game Studios Twitter-profilja továbbra is működik. Utolsó bejegyzésük január 30-ra datálódik, amikor a YouTube-csatornájuk feltöréséről számoltak be. Azóta és azelőtt is nagy a csend a projekt körül, olyannyira, hogy sokan kezdenek kételkedni abban, hogy valaha is létezett.

 

 

Az Abandoned 11 hónappal ezelőtt mutatkozott be, és korán figyelmet kapott a nyilvánosságban, mivel állítólag Hideo Kojima is részt vett a fejlesztésében. A készítői az első naptól kezdve tagadták ezt, de a közösségi médiában félrevezető játékot űztek, számos szövevényes elméletet generálva a japán szerző követői körében.

A rajongók türelmének azonban akkor lett vége, amikor a BLUE BOX Game Studiosnak be kellett volna mutatnia a projektet, amely – nem mindenféle csúszás nélkül – kiábrándító valós idejű élményt mutatott. Átverésekkel, fenyegetésekkel, újabb rejtélyekkel és törölt üzenetekkel kapcsolatos vádakkal, mint amilyenekről ma is beszámoltunk, egyenesen a bejelentés első évfordulójához érkeztünk, és semmi sem utal arra, hogy hamarosan bármi kézzelfoghatót kapnánk.

Forrás: Comic Book

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu