Ismét eltűnt az Abandoned: megint csendes a Blue Box…

A Blue Box Game Studios december óta hivatalosan nem is kommunikált az Abandoned-ről, ami talán túltolta a biciklit a marketingjével, és azóta eléggé… ködösít a helyzetével kapcsolatban.

 

 

Az Abandoned, amit nyugodtan tehetnénk idézőjelek közé (ugyanis maga a holland stúdió is projektnévként kezeli ezt, így a játék végleges neve más lehet), mostanában eltűnt a hírekből, mint szürke szamár a ködben. Ezzel pedig jelenleg úgy tűnik, hogy a játék követi az eddigi összes korábbi Hasan Kahraman-alkotás menetrendjét. Bejelent valamit nagy dirrel-dúrral, aztán addig vonszolja a projekt a lábát, míg meg nem hal a megjelenés előtt.

 

De ne felejtsük el, hogy mi történt eddig: bejelentette a játékot nulla valódi játékmenettel, majd a Silent Hillre utaló tweettel marketingezett a stúdió, aztán egy PlayStation 5-ös APPOT jelentettek be, ami aztán el lett halasztva, majd ugyanaz a néhány másodperces videó lett benne elérhető, mint amit a Twitteren is látni lehetett. És hol van a bejelentett játszható demó, a Prologue? Nos… fogalmunk sincs.

 

Kahraman a Twitteren azt írta február végén egy kérdésre, hogy dolgoznak a játékon. Ennyi. A stúdió Twitter-fiókja lassan elveszti a követőit, és az Abandoned: Prologue pletykált megjelenési dátuma (február elseje, a weboldalban levő forráskódból írtunk róla) végül nem vezetett semmire. 2022 első negyedévére ígérték amúgy a tényleges megjelenést, ami azt jelenti, hogy a techdemónak is nevezhető ízelítőnek három héten belül meg kellene jelennie, ugyanis az óra ketyeg.

 

A stúdió weboldala november 23-a óta nem frissült, holott elvileg itt kellene a játék fejleményeiről közölni dolgokat. Annyi van kiírva, hogy „Abandoned Prologue, Coming soon”, a menü blog linkje nekünk viszont nem működik. Illetve van ott egy link a PlayStation Store-os elérhetőségre. De a Redditen felbukkant egy szivárgás, amit kérdőjelesen kellene írnunk, ugyanis ki tudja, hogy mi igaz ebből… három kép, ami elvileg egy tesztelőtől származhat.

 

A játék nem néz ki rosszul. Ja, hogy PlayStation 5-ös projektről van szó?! Ööö…

 

Forrás: JVL

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu