Feltörték a BLUE BOX, az Abandoned fejlesztőinek YouTube-csatornáját!

A csatorna követői állítólag a BLUE BOX Game Studios nevében kapnak üzeneteket, hogy pénzt csaljanak ki belőlük.

 

 

Úgy tűnt, hogy a BLUE BOX Game Studios háza táján nyugodt a helyzet, azonban az Abandoned fejlesztőinek első 2022-es bejelentkezése nem éppen jó hírekkel szolgál.

Ezúttal a stúdió a hivatalos Twitter-fiókján adott ki figyelmeztetést, és a YouTube-fiókjának feltöréséről számolt be. „Vigyázat: a BLUE BOX Game Studios YouTube csatornáját feltörték. Több emberről hallottunk, akik valamiféle >>előrendelésre<< vonatkozó e-mailt kaptak: NE nyissátok meg és NE utaljatok át pénzt, mivel nem a miénk!”

A meghackelt stúdió csaló üzenetekre figyelmeztet

A hírre a felhasználók különböző módon reagáltak, sőt, megkérdőjelezték a kijelentések valóságtartalmát, ami arra késztette a stúdiót, hogy képernyőképeket adjon a közösséghez érkezett üzenetekről. A felhasználók ellenséges reakciói a céggel szemben hónapok óta folyamatosak, ami arra késztette a stúdiót, hogy elítélje a fenyegetéseket.

A fejlesztőiroda a tavalyi évet azzal az ígérettel zárta, hogy 2022 első negyedévében kiadja a Prologue-ot, valamint adatokat szolgáltatott a vitatott induló alkalmazás magas letöltési számairól, amely 3 millió játékost vonzott.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu