A Holdlovag, az MCU legújabb része március 30-án került adásba a Disney+-on

MOZI HÍREK – A Holdlovag két napja debütált a Disney+-on. Mohamed Diab rendező pedig máris beszámolt a Nerdistnek a Holdlovag MCU idővonalon belüli elhelyezkedéséről.

 

Két napja jelent meg az MCU legújabb sorozatának, a Holdlovagnak az első epizódja, amely már most rengeteg pozitív visszajelzést kapott. Úgy tűnik, a rajongók imádják Ethan Hawke korrupt Arthur Harrow-ját és Oscar Issac titokzatos és összetett Holdlovagját. Egy kérdés azonban még mindig fennáll; mikor is játszódik pontosan a sorozat?

Mohamed Diab rendező a Nerdistnek beszélt erről a témáról. Elmondása szerint a Holdlovag inkább önálló történetszálként áll az MCU-ban, ezért nem volt célja, hogy valamilyen folytonosságba helyezze az univerzum többi alkotásával. Ugyanakkor azt is megemlítette, hogy a stúdió eredetileg azt tervezte, hogy a Holdlovagba több utalást és easter egg-et is beépítenek, amelyek a Marvel Moziverzum más szerzeményeire utalnak.

„Az egyik legjobb dolog a sorozatban az, hogy önálló projektnek érezzük. Kezdetben nem ez volt a helyzet. A kezdetben az volt a helyzet, [hogy] volt néhány crossover, apró, kis Marvel dolgok. De ahogy haladtunk előre, ahogy láttuk a vágásokat, ahogy befejeztük a sorozatot, úgy éreztük, [hogy] tudod, [neki] nincs szüksége semmi másra. Még az easter eggeket is vágjuk ki. Ez önmagában is megállja a helyét.”

Diab úgy véli, hogy a Moon Knight jobban működhetne mindenféle más Marvel filmektől való vfüggés nélkül. Szerinte a karaktereknek így több lehetőségük van arra, hogy az önálló környezetben alakítsák ki saját narratívájukat és lopják bele magukat a nézők szívébe.

A Holdlovag is a Marvel Moziverzum negyedik fázisának része. Feltételezések szerint a történet A Sólyom és A téli katona eseményei körül játszódik, valamivel a Végjáték után.

Forrás: Movie Web

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu